Vegán hajdina palacsinta
Alapnak Stőhr Gréta amerikai palacsinta receptjét vettem. Ezen alakítottam. Én szójatejet használtam és kukorica keményítőt nem, hanem kiváltottam hajdinaliszttel. És én mindig rakok bele sót is, egy csipettel. Nem került bele agavé szirup, kókusztej.
100%-os keserű csokit apróra vágtam és a banánt is felkockáztam. Ez még melegen került bele,így nagyon krémessé folyt el a csokoládé. Nagyon kevés kókuszcukrot tettem még a megsült palacsintákra.
Recept ���
Palacsinta 2-3 db
75g Hajdinaliszt
25g Tápióka keményítő
80g Kukorica keményítő
3 ek Agave szirup
1mk Fahej
60 ml Kókusztej
60ml víz
3g Sütőpor
A szenvedés csak addig szükséges, míg rá nem jössz, hogy szükségtelen
Eckhart Tolle