2020. jún 27.

Málnahab

írta: P.Gabriella
Málnahab

df1b8dad-99f1-4f5b-af6c-214659412263.jpeg

Ha gyors, egyszerű hétvégi édességre vágysz, ennél jobbat nehezen találsz. Igaz a kalóriaértéke magas, de nem kell sokat enni belőle. Ebben a hőségben, amúgy sem lehet. De jól behűtve, kiülve a kertbe, vagy függőágyba, nyugágyba dőlve, együtt beszélgetve, igazan jó!

8f65f87a-1c45-4a63-acb9-24d8b7fe70e5.jpeg

Hozzávalók:

 

4 evőkanálnyi, enyhén  cukrozott málnapüré,

200 ml habtejszín,

100 g cukor.

Díszítésnek néhány kanál málnapüré az aljára.

5236fd4e-3992-42aa-bd8c-620698ff1718.jpeg

felverem keményre a habot a cukorral. Talpas fagylaltos pohárba kanalazok egy evőkanál málnapüré és erre halmozom a málnahabot. Jegesre hűtöm és elmajszolom. Négy pohárral lett.

JÓ ÉTVÁGYAT!

Szólj hozzá

Konyha