2019. ápr 24.

War room - Imával nyert csaták

írta: P.Gabriella
War room - Imával nyert csaták

war-room2-862x862.jpg

Tony és Elizabeth középosztálybeli pár, akik látszólag boldogan élnek: jó munkájuk, szép lányuk és csodás otthonuk van. Valójában nagy a baj, a házasságuk válságban, az otthonuk pedig háborús övezethez hasonlít, aminek a lányuk issza meg a levét. Miközben Tony a szakmai sikerei fényében sütkérezik és kedvére flörtöl, Elizabethben egyre nő a keserűség. Az életük váratlan fordulatot vesz, amikor Elizabeth találkozik az idősebb, bölcsebb hölggyel. Miss Clara segítségével harcba kezd a családjáért.

Magam is tapasztalom és tapasztaltam már sokszor, hogy az ima ereje mire képes. Elképzelni sem tudjuk, mekkora meglepetéseket és jó dolgokat hoz az életünkbe. Én nem vagyok vallásos. Az ima nem függ vallási hovatartozástól. Ereje a bennem lévő szeretettől és hittől van. 

Minden nap imádkozom a szeretteimért és a bajba jutottakért. Jó érzéssel tölt el, mikor látom a megvalósulását. Igen, leteszem a terhet a Mindenható kezébe. Ez olyan valódi, mint az Élő Jézus, aki mellettem van mindennap. Legyen egy imahelyed Neked is!

Szólj hozzá

Film Szeretet Ima Hit