2024. máj 19.

MARIAság

írta: P.Gabriella
MARIAság

2386a7d8-0e10-4765-9325-e2fea02d023c.jpeg

Valahogy tisztázni szeretném azt a félreértést, amiben még mindig vallásban hívő emberek elmerülnek. A megértés kapukat nyit ki a tudat világában, erőhöz vezet és ezáltal teljes fordulatot a fennálló világban. 

MARIA-ság

A MARIA  egy fogalom. Egy olyan papnői/mágusnői vonal, ahol kisgyermekkortól, fizikai testben tanítást, tudást, majd beavatódást kaptak, az erre az útra kiválasztott nők. Képesek voltak uralni saját fizikai, éteri, érzelmi, mentális, asztrális, keterikus testüket is. Tulajdonképpen az Istenemberi (ha egyáltalán jól fejezem ki magam) szintre értek el, mire feladatukat magukhoz tudták venni.

Maga a szó -  MARIA - annyit jelent, hogy a Égi/Nagy Anyától származó.

MA (aMA) - "égi anya"

RI - eredet eredő, valahonnét származó 

A - meghatározott rag (mai névelő)

 

MARIA -Égi Anyától származó

Badinyi Jós Ferenc

 

Belénk lett nevelve egy olyan adat, amit igen nehéz törölni az elméből.     
Ez a Szűzmária kultusz. Sokan azt hiszik, hogy Ő a világot irányító Nagyasszony.  Pedig nem. Adiabenei MARIA, mint ember, igen nagy erővel bírt, mert beavatott volt. de az Ő feladata nem a fájdalom, a szenvedés megtestesítése volt, hanem hogy megmutassa azt az erőt, amit fénynemzésnek hívunk. A JÓSÁG és SZÍVTUDAT legmagasabb fokait volt képes befogadni. Ebbe tud mindenkit beavatni.

Megszabadítás

Azt gondolom, ideje van felszabadítani a testbe inkarnálódott lelket (akit Szűz Máriának hív az egyház) e teher alól, hogy szabadon, a sok százezer ember terhe nélkül tudjon egy másik létezésbe jutni. 

Mert ugye az nem kérdés, hogy a ráterhelt sok problémával, azért nem csak itt ezen a fizikai szinten hatunk.  

Csodák

Vannak csodatevő és csodaváró helyek szerte a világban, amikez Szűzmáriának tulajdonítanak. A Boldogasszony kegyhelyek mindig olyan erőhelyekre épültek, ahol néha kapuk nyílnak egy másik szint felé, ahol is megtörténik a gyógyulás. 

Gondolom a tudatszint esés miatt kellett már ilyen helyeket létesíteni, mert az emberek elvesztették Felsőbb Énjükbe vetett hitüket, így elfelejtették, hogy Isteni Énjük is képes megnyitni azt a teret, ahol magas rezgésbe kerülve, azonnali a gyógyulás. Az egyház által irányított Szellemük, csapdába esett.
Mivel mindjobban kifelé helyezték a hitet, a szeretet, és önként átadták az erőt, ezért elvesztették saját megvalósító mágiájukat. Elvesztették Isteni természetüket.
ITT AZ IDEJE VISSZAVENNI EZT! 

©️Pagonyi Gabriella 2023 | 7 | 13

Szólj hozzá

Boldogasszony Istenanya Nagyboldogasszony Istennő Mária Magdolna Anya Ősmama NagyAnya MARIA Adiabenei MARIA Bethániai MARIA Magdalai MARIA