2024. ápr 03.

Terek megnyitása

írta: P.Gabriella
Terek megnyitása

7a13e004-8d97-4b17-b365-64eca5863570.jpeg

Martin Bridge - The Dreamer


Értekezni fogok, mert most ehhez van kedvem.

Szent hely…családi otthon…
Mitől lesz azzá?
Mikor azt mondom megnyitok egy helyet, mit csinálok?
Alapban minden hely IO. Mert a Föld az alapja és a négy elem építi fel. Szentségét, vagy más szóval szakralítását a mindig jelen lévő S Z E R E T E T teszi azzá.
Egy szeretet tér ÜRES. Tudom ez most furcsa, de igen, üres. Nincsenek benne gondolatok, amiket szándékosan az ember beletesz. Egy szeretet térben szabadnak, önállónak érzi magat az ember. Akárki odalátogat, jól érzi benne magát. Nincsen tele hókuszpókkal, horgonyzással, kötésekkel.

…és mégis TELI VAN, mert a FORRÁS ereje mind bezúdul oda, mikor megnyitom a teret. Ez a megnyitás. Hagyom, hogy beömöljön a MINDEN. Engedem, hogy ereje áthuzalozzon. Nem én akarom áthuzalozni a teret. Minden helynek más mágneses erőtere van. Vannak olyanok, amik igen erősen nyitottak kozmikus térre. Nekem ilyenek a megnyitott kőkörök, körárkok.

A családi szeretet térbe sem az egyének akaratát kellene betenni és ezzel bezárttá tenni azt, hanem beengedni, megnyitni a mindig jelen lévő szeretetre. A tiszta szív erejével. Milyen más, egy ilyen helyre hazaérkezni, nem?

A nyitott és tiszta szív is munkafolyamat eredménye. Nem magától értetődő.

©Pagonyi Gabriella 2024 | 4 | 3 | 16:13

Ui.: voltam helyeken, amit szentnek titulálnak, de nekem olyan érzés volt, mintha lábszárig hányásban mennék. Aki otthagyta, elmehetne érte, hogy összeszedje. Mert a Földdel így lenne tisztességes.

 

 

Szólj hozzá