2023. jan 30.

Napi gondolat

írta: P.Gabriella
Napi gondolat

311d98f2-b366-464c-abfc-1b05464067bd.png

Cutting Cords: Cords cannot be cut if you are holding onto resentment in your heart. It is only through forgiveness & self love that we dissolve toxic/karmic cords that bind us to certain people, family & situations. This transforms the cord into compassion & empathy.

Kötelékek elvágása: A kötéseket nem lehet elvágni, amíg a szívben tart a  neheztelés. Csak a megbocsátáson és az önszereteten át oldódnak a mérgező/karmikus kötelékek, amelyek bizonyos emberekhez, családhoz és helyzetekhez kötnek bennünket. Ez együttérzéssé és empátiává alakítja a  köteléket.

Dolores Cannon


a09ebe69-8b44-4b87-b67d-a971a7eba88d.jpeg

Így megint csak oda lyukadok ki, hogy nem spórolható meg az Önismeret és az ebből fakadó Önmunka. 
Az empátia és együttérzés nem egy állandó érzelmi felhőt jelent, ami valótlan szövődményeket készít újra hanem egy érzést, értelmet ad, ami összegzi és megérti a másik emberrel való kapcsolatodat és a másik fél állapotát is. Megállapítást nyer egy tény.
Ha nem teszed meg a kötelékek elvágását, akkor a következő kapcsolatod még terheltebbé válik ezekkel. Egy idő után azt veszed észre, hogy mindenhol szorít már az a bizonyos cipő. 
Az ilyen nagy munkához először az eltávolodás szükséges fizkailag, egyedüllét, aztán a ránézés és a munka. Segítőkhöz ér menni. 
Mind a lelki, mind a szellemi folymat átvizsgálásra kell hogy kerüljön. 
Az érzelmek felülvizsgálása, uralkodás felettük, és a hamis hitek, gondolatformák átalakítása, vagy elvetése szükséges. 

Képes vagy rá!

J Ó   M U N K Á T !


Devendra Banhart - Freely

Jonna Jintont nagyon kedvelem és most olyat tett, ami minden érző lényben kinyit egy kaput Önmaga felé. Hallgasd!

Szólj hozzá

Zene Egészség Tudatosság Szeretet Megbocsátás Önismeret Bátorság Test-Lélek-Szellem Alkímia Önszeretet Önmunka Eggyüttérzés