2021. már 16.

Nibiru - Anu - Maat - Kagiri Ushumgal - Fekete Madonna - Boldogasszony - Istenanya

írta: P.Gabriella
Nibiru - Anu - Maat - Kagiri Ushumgal - Fekete Madonna - Boldogasszony - Istenanya

5704a36f-8f07-47e3-a68f-f8675e71bf67.jpeg

MONICA SJÖÖ


“A materialista kreált történet Anu királya a valóságban az, amit a nevéből mi magyarok legalábbis azonnal értünk: Anyu, Ősanya. Anu egy tudatminőség, az osztatlan, hasítatlan EGY. Kapcsolata az Isis-minőséggel úgy érthető meg legjobban, hogy a Szíriusz-központban “statikus”, “várakozó” Isis (tudat) amikor elindul és végiglátogatja gyermekeit, akkor Anu. Valójában egy és ugyanaz...

Anu, jó anyaként, ezután sem hagyja magára gyermekeit, fáradhatatlanul látogatja és nevelgeti mindegyiket. Földi gyermekeit 3600 évenként látogatja meg. Ekkor a megrezegtetett Anu-Isis energia “beméri” az adott térségben kifejlődött variánst, és azonnal megmutatja az eltérést. Az esetleges szükséges “beavatkozások” (a kozmikus szabadság szerint ezek felajánlott lehetőségek) alapján egy programkorrekció születik, mellyel természetesen az adott térség gyermekei vagy élnek avagy sem. Ez tehát egyfajta tudatellenőrző körút, és mindig egy igen intenzív kapcsolatfelvételi időszak.

A Nibiru-név kibontása: Nő-bíró...
Nő-bíró, az ősanyai erőtér energiájának biztosítója, az ehhez tartozó “rendet”, minőséget, életformát segíti. Ez a mi 3D-s világunkban mint “jogrend” is megjelenhet (és mint “bíró” ennek helyreállítását “rendelheti el”). A téridőbe süllyedés folyamán sokáig Földünkön is matrilineáris társadalmak voltak.”

Tovább: Purisaca Golenya Ágnes - A kék vér gyermekei - az ISIS-kód

e3e702b4-623b-4ae8-9d60-81c18f7547a5.jpeg

Érdemes elővenni az Enuma Elist és értelmezni más szemmel a teremtést. Átfordítani Tiamat ősanyát egy helyes értelmezésbe.
A Kagiri Ushumgal - Sárkányút elmondja:

Innen: https://sites.google.com/site/kagiriushumgal/dragons/tiamat

Ide biggyeszteném még egy korábbi írásom a Fekete Madonnáról, akinek megértésének hiánya nem enged továbblépni a boldogasszonyi folyamat, ünnepek értelemmel és bölcsességgel való megélésében, átalakulásában. Mind Nőnek, mind Férfinak.

http://cgyogyirral.blog.hu/2018/05/13/fekete_madonna

Szólj hozzá

Boldogasszony Istenanya Sárkány Nibiru EGY Kék vér Golenyaágnes Ősmama