2018. okt 19.

Flo Aeveia Magdalena - Emlékszem az Egységre - Mária Magdaléna története

írta: P.Gabriella
Flo Aeveia Magdalena - Emlékszem az Egységre - Mária Magdaléna története

magda-345x520_1.png

Az EMLÉKSZEM AZ EGYSÉGRE, Mária Magdaléna története,egy szívet melengetően szeretetreméltó nőé, aki emlékszik az ő egységére a szellemmel és minden dologgal. Ez az emlékezet vezeti őt a béke látomására, amit igyekszik elhozni a világba.

 Alázattal, bátorsággal és könyörülettel a szívében él, nem engedi meg senkinek, hogy alakítsa a gondolkodását vagy befolyásolja a lélekből hozott döntéseit. Tudja, hogy csak ő maga dönthet az igazságából, és ezért bátorsággal és elszántsággal egyre erősebben éli ezt az igazságot, emlékezvén a Tervre, hogy ki ő valójában, miért született és mit jött betölteni.

Néha megítélik, nagyon sokszor kiközösítik, de annak ellenére, hogy magányosságot, félelmet és szétválasztottságot él meg, folyamatosan azt választja, hogy az egységet éli meg, amire visszaemlékszik.

Eltökélten száll szembe azokkal az emberi törvényekkel, amik elválasztanak Istentől, egymástól és a földtől. Elkötelezetten segít másoknak, hogy emlékezzenek az isteni részükre, és támogatja őket, hogy megértsék, hogy ha emlékeznek, akkor azt fogják választani, hogy békében és egységben élnek.

Mária története az egység ígéretének a beteljesedése. Ahogy olvasod ezt a könyvet, meghívlak, hogy éld meg ezt a történetet Máriával, érezd őt szívedben, és emlékezz a lelked varázslataira, arra a részedre, ami tudja, hogy mi mind egyek vagyunk.

Ahogy olvasod Mária történeteit, emlékezz az egységre...

Fülszöveg

Mert én a hívást a lelküktől kaptam, ez a hívás volt a mesterem és semmi sem tudott eltéríteni a követésétől. Jöttek, hogy tanuljanak saját halhatatlanságukról, lelkük igazi leckéiről, mert nem volt más, aki taníthatta volna őket. A vallásuk csak arra tanította őket, amik nem voltak és megfosztotta őket az erejüktől, elfeledtette velük saját isteni származásuk igazságát….Vágytak arra, hogy megértsék lelkük hívását, hogy meghallják sorsuk bennük lüktető kódjait. Megtalálták az utat a házam ajtajáig és tanultak tőlem. Jöttek és én felemeltem a Szíveiket, a Lelküket, a Testüket és a Szellemüket, tápláltam igaz esszenciájukat és így ismét felismerték erejüket és céljukat.

Részlet

 Az első pillanattól kezdve éreztem azt hogy igen, ez rendben van. Így van! Így volt! Ajánlom annak, aki megerősítést akar kapni önmagával kapcsolatban, hogy az Út melyen jár rendben van és helyes. Ajánlom annak is, aki nyitni akar önmaga felé, hogy megismerje a Valóságot, ebben az önámítással teli világban. Megtaláltam a könyvben, azt a pillanatot, ahol érezni tudom az EGYséget. ...és azt is ahol elvan dugva a bennem rejlő, elzárt erő, amit orvosolhatok. 

A Mindenség Anyja áldjon meg!

16_3.jpg

Szólj hozzá

Boldogasszony Istennő Olvasmány Nő-férfi