2018. júl 25.

Telihold a Vízöntőben - teljes Holdfogyatkozással - Hold tonik

írta: P.Gabriella
Telihold a Vízöntőben - teljes Holdfogyatkozással - Hold tonik

 vizonto_telihold_teljes_holdfogyatkozassal.JPG

Akik egy kicsit is mélyebben foglalkoznak a Hold állásával arra intenek ezen a Vízöntő Teliholdon, ami teljes Holdfogyatkozással is jár és a Mars uralja, hogy legyünk óvatosak, okosak és megfontoltak. Legyünk biztonságban és legyünk készen a változásra. Ezek amúgy is megszívlelendő bölcsességek és mindennapi életünkben akármikor alkalmazhatjuk. Sőt! Minél többször alkalmazzuk, annál kevésbé szenvedünk, annál kevésbé félünk, vagy aggódunk. Szóval előre!

img_6124.JPG

Hold tonik

(feszesítő bőrápoló)

Én úgy döntöttem, hogy készítek magamnak egy Hold tonikot. Cickafarkot és Szent Ilona füvét teszek Varázsmogyoró főzetbe. Közepébe egy megtisztított hegyi kristályt teszek. 

Itt nagyon fontosnak tartom azt a folyamatot, ami a leszedéstől a folyadékba kerülésig tart. Kitisztítom magam és így megyek a növényekhez. Közben szép gondolatokat táplálok. A növényt köszöntöm és gondolatban, vagy a valóságban is meghajlok szellemisége előtt. Megkérem, hogy erejével ajándékozzon meg és segítsen nekem. Ha ezzel az alázattal közelítünk, általában a növény.jól érzékelhető. Ha már eljutottál odáig megmutatja magát és gyógyereje beleszáll a fizikai testébe, amit levágsz. Ha ez megtörtént altasd el és éles szerszámmal, hogy minél kevesebb sokkot okozz a növénynek vágd le azt az egy ágacskát amire szükséged van. Soha ne légy mohó és ne vidd túlzásba a gyűjtést! Otthon a Varázsmogyoró főzetet is tisztítsd meg, ha még nem tetted! Egy tiszta üvegbe tedd bele a növényeket és közepébe a hegyi kristályt! Öntsd fel a Varázsmogyoró főzettel, zárd le és tedd ki este a Hold fényébe.Hajnalban hozd be és a megérzésedre hagyatkozva ismételd 2-3 napig a folyamatot. Megkérem a Holdat, hogy teljességével szolgáljon engem.

A bőrömre fogom használni. A Cickafarknak és Szent Ilona füvének is összehúzó hatása van és női jellegű növény. A cickafark eleme a Víz és Vénuszi növény. A Réti füzény eleme a Föld és Hold növény.

hold_tonik.JPG

img_6140.JPG

ix-chel.png 

Szólj hozzá

Hold Mágia Bőrápolás Testápolás Gyógynövény Sacra Herba