2018. máj 09.

Férfi kódok

írta: P.Gabriella
Férfi kódok

 Napok óta készülök és próbálom megfogalmazni a gondolataim. Úgy érzem fontos dolgot érint, ami nélkül lehetetlen előrehaladni az életünkben. Igyekszem ítélkezés mentes lenni és tényszerű. 

valtozas-elengedes-a3cffdf0ad.jpg

Indulok a saját életemből, mert ebben tudok tanulni és fejlődni. Ezéletbeli párkapcsolataim során , amikor a férfi bekerült az életembe azonnal elfoglalta a teremet és megakarta szervezni életem minden apró mozzanatát. Elfoglalta azt, amihez joga nincs. 10 éve élek egyedül és szervezem a napjaimat. Mégis minden férfi azt gondolja, hogy egyedül nem vagyok képes boldogulni és egyről a kettőre lépni. Régebben mérges és megbántott voltam ez miatt. Most már tudom, hogy segítségre szorulnak a férfiak. Több ezer éves genetikai kódolásukat nagyon nehéz átírni, gyógyítani. Érzem, mert bennem is megvan a férfi fél. Tudom, hogy gyógyulni akarnak. Magamban is gyógyítom a letűnt ősöket, a megszületett fiaimat és a bennem élő férfi felemet, a volt férfi életeimmel egyetemben. Mert mindenben benne vagyok. 

10e9582936b6ea3aec195cb950549cb0.jpg

Caroline Maniere - Totems

Mi nők mindenhol kapunk már segítséget. Méh gyógyítás, Istenanyai összejövetelek, oldások, gyógyulások.A nők gyógyulnak, teszik a dolgukat. De mi van a férfiakkal? Háborúznak gondolatban, tettben, mindenhol, mindenkivel. Őket ki gyógyítja? Van-e lehetőségük elmenni valahová, ahol kódjaikat feltörhetik, ahol szabadon megnyithatják szívüket? Ki segít nekik? Tudják vajon, hogy segítségre szorulnak? Látják, hogy ezen javítani kellene? 

Megkaptuk a szavazati jogot, magasabb munkabéreket, az életfogytig való tanulás lehetőségét, védekezést a nemi életben, hogy mi dönthessük el, mikor fogadunk gyermeket. Elgondolkodtam, hogy ez kell nekünk? Vagy inkább a tiszta terünk, az energetikai lényünk szabadon felvállalása? Hogy még gondolatban se akadályozza senki sem a feladatunkat, és szabadon megélhessük erőnket? Hogy újra magunkhoz vehessük Istenanyai teremtő képességünket? 

Nem a feminizmusra és nem a matriarchális társadalom újbóli megélésére buzdítok akárkit is. Hanem az egyensúly megtalálására. De ehhez erősödnünk kell a női energiákban, úgy női, mint férfi szinten. 

261_eletfa_pavakkal_100x50_akril_1.jpg

Dávid Júlia - Életfa pávákkal

Ezért nyitottam meg a Boldogasszony kör kapuit férfiaknak is. Mert Boldogasszony, nem nő. Ő egy kozmikus Anya, akihez mindenki tartozik. Még nem tudom mit kezdek ezzel és hogyan megyek tovább férfi társaim felé, de hiszek abban és reménykedem benne, hogy megfelelőnek találnak ehhez a megtisztelő feladathoz tanítóim. Hogy ha elég alázatos vagyok, remélem megoldásokat kapok majd. 

Ez a videó az idei Beltane-re (május 1.) jelent meg. Témája a 6-9 millió nő kivégzése Európában és ennek megbocsátása. Akik gyógyítói voltak Európának és boszorkányként élve megégetve, vagy más módon kivégezve lettek. Hogy a békét válasszuk a háború ellenében. Arról szól, hogy meg kell gyógyítsuk a múltat, hogy soha a jelenben, vagy a jövőben nőt meg ne ölhessenek a lelki gyakorlatáért. A megbocsátásra való képtelenségünkben folytatjuk az erőszakosságokhoz vezető utat. Megvan az erő és képesség Bennünk, hogy azonnal véget vessünk a generációkon át vitt brutalitásnak. Hogy 7 generációra előre és 7 generációra vissza meggyógyítsuk családunkat. Ha bántod a nőket, bántod a férfiakat is, akiknek felesége, vagy párja, édesanyja, gyermeke volt és van. A videóban több leírást is találsz angolul. 0.51 percnél énekli ki a Mother Country (Anyaország) után, hogy Mágyárország. 

2fb34f3fadced7b624633c0aa5005d05.jpg

ÉN, TE vagyok. 

MEGBOCSÁTOK 

16_2.jpg

Szólj hozzá

Boldogasszony Istennő Férfi Gyógyítás Nő-férfi