Pitypangos - P. Gabriella képújsága

Gnóthi szeauton - Ismerd meg ÖnMAGad

2024. jún 22.

Litha

írta: P.Gabriella
Litha

Tovább Szólj hozzá

Litha Szakralitás Auratisztítás

2024. jún 22.

DIÉTA TÉVHITEK - paleo KETO vegán TÉNÉ

írta: P.Gabriella
DIÉTA TÉVHITEK - paleo KETO vegán TÉNÉ

Teljes étékű, növényi alapon étkezőként el kell mondjam, hogy a hagyományos étkezési, elavult dietetikusi, orvosi, laboratóriumi fejünkbe ‘evett’ hülyeségek dőlni látszanak. Rengeteg tanulmány kezdte vizsgálni a növényi étkezők vérét, metabolikus rendszerét. És dőlni látszanak a tabuk. Egyébként meg…

Tovább Szólj hozzá

Vegán növényi alapú étkezés Teljes értékű étkezés

2024. jún 21.

Telihold ‘24 június

írta: P.Gabriella
Telihold ‘24 június

Amikor még mindenki tudta, hogy benne a  Nagy Anya lakozik. Amikor még mindenki tudta, hogy mindenben a Nagy Anya lakozik. Amikor még mindenki szép volt és tudásuk legjavát adták egymásnak. Amikor még szabad volt a tudás. Amikor még a Papnők táncoltak az elemek bűvöletében, hogy erejüket átadják…

Tovább Szólj hozzá

Hold Egyiptom Istenanya Istennő Telihold Istenkor NagyAnya

2024. jún 20.

Szárított vargánya

írta: P.Gabriella
Szárított vargánya

Leszeleteltem szárát, kalapját három igen nagy vargányának és sútőpapírral kibélelt kosárra téve! Mindenképpen szúnyoghálóval, függónnyel, vagy valami tüllel takard le szellősen, higy a rivarok ne féjenek hozzá! Este bevittem fedett helyre, higy nehogy a harmat miatt újra nedvesedjen. Kitettem a…

Tovább Szólj hozzá

Gomba Kamra Ehető vadnövény

2024. jún 20.

Sült vargánya növényi alapon

írta: P.Gabriella
Sült vargánya növényi alapon

Foto - Pagonyi Gabriella Könnyű, finom, nyári étel. Unokahúgom megörvendeztetett vargányával! Négy hatalmas fejjel. A nagyját leszárítottam, de alakult belőle finom ebéd is. Simán lesütöm a vastagra szelt vargányát, sóval, borssal ízesítem. Hozzá megpárolt, majd lesütött szezámmagos újkrumplit és…

Tovább Szólj hozzá

Gomba Vegán Ehető vadnövény

2024. jún 20.

Meggyleves növényi alapon

írta: P.Gabriella
Meggyleves növényi alapon

Foto - Pagonyi Gabriella A meggyet felteszem kétszer annyi vízben főni. Csipet sóval, rúd fahéjjal, 5 szegfűszeggel ízesítem. Amikor forr, belekeverek egy kis marék tápiókát. Még egyszer felforralom, majd fedő alatt hagyom kihűlni. A tápióka átlátszóra puhul. Igen szép látványnak is. Fogyasztáskor…

Tovább Szólj hozzá

Vegán

2024. jún 18.

Ön-Tudat

írta: P.Gabriella
Ön-Tudat

  Öntudat? Mi is az? Az Ön, vagyis az Én, a MAG. A Tudat, a magasabb Én.  Tehát ha öntudatomnál vagyok, akkor bizony igen ideális minden bennem, az életemben.  Elkezd helyreállni az egészséges gondolkodás.  Az egészséges testtudat is, és bizony ilyenkor leolvadnak a kilók a testről is.…

Tovább Szólj hozzá

Önismeret Önvédelem Öngondoskodás Önszeretet Öntudat Önhit Önmunka ÖnMAGam

süti beállítások módosítása