2024. máj 23.

Napi gondolat

írta: P.Gabriella
Napi gondolat

13d7e28a-a067-4d41-9d3c-222880d1563b.png

Az Élet alapjában véve ÖNCÉLÚ. Akárhogyan is forgatod, ez jön ki. Gondolhatsz magadról igen nagy illúziókat, önbecsapásokat, de igazából az egész életterünk, felépítésünk, arra van berendezve, hogy tanulj magadról, és elkezdj az EGY felé mozdulni. Itt minden eszkóz és segítő megvan ehhez. Mert mindenki az EGY felé tart. Van akinek nagyobb a kanyar, van aki elég bölcs, hogy lerövidítse magának ezt. 
De az öncélúság nem mehet át hedonizmusba. Hogy mindent magadnak akarj. És ehhez másokon is simán áttaposol. Nem mehet át abba, hogy amit megtanultál, azt megtartsd magadnak. A Világosság felé haladás a cél, nem az anyag. A döntéseinknek erről kell szólnia. 
Az ÖNZETLENSÉG is egy tudomány. Annak tudása, hogy energia vagyok és ez a rezgésem kisugárzik belőlem. Azé, amit már megtanultam. Ezért akarnak kapcsolódni ehhez, a még effelé tartó emberek. És ezzel nincsen semmi baj. De az energiád csak akkor végtelen, ha képes vagy csatornaként műkódni állandóan. Képes vagy? Én nem. Ezért meghúzom a határaimat. Amilyen ütemben tudok töltődni, olyan mértékben engedem újra ki a megszerzett tudásomat. Egyensúlyban, harmóniában kell maradnom magammal. Ezért megint odajukadok ki, hogy az Élet Öncélú. De Önzetlenség nélkül mit sem ér. 
De a segítés is lehet igen káros,ha megakadályozom a másik embert abban, hogy megtanulj az ő dolgát, mert elvégzem helyette. Vagy mint a vallások, elhitetem az emberekkel, hogy nincs felelősségük, feloldozzák őket. Az egyéni felelősség felvállalása és eszerinti döntés, igen fontos! 
Az Önszeretet elsajátítása még sok minden mást is megtanít ehhez. Úgyhogy szeretem magamat. 
Ne felejts el sokat nevetni, főleg magadon. A humor és derű igen segítő lehet az utadon. Nem a kicsúfolás! 

Lyrics:

Energy vampires can suck you dryThat's why I keep my circles small, that's why I keep my circle tightI learned my lesson to always trust my intuition'Cause some of these people, they don't have my best intentions…

…and say my goodbyesTo anybody out there that doesn't deserve my time'Cause my time is precious and my energy deliciousThey be tryna eat without doing their dirty dishesI love you from a distance, so please get out of my kitchenIf you don't serve the goddess, get your check because you're finished

Fordítás:   

Az energiavámpírok szárazra tudnak szívni   
Ezért szűkítem a köreimet, ezért tartom szűkre a köreimet  
Megtanultam a leckét, hogy mindig bízzak az intuíciómban  
Mert ezeknek az embereknek némelyike ​​nem a legjobb szándékkal rendelkezik….

  …és elbúcsúzom  
Mindenkitől, aki nem érdemli meg az időmet  
Mert az időm drága, az energiám pedig finom    
Megpróbálnak ‘enni’ anélkül, hogy piszkos mosogatást végeznének     
Távolról szeretlek, úgyhogy kérlek, menj ki a ‘konyhámból’   
Ha nem szolgálod az Istennőt, fogd a csekket, mert végeztél.

 

Szólj hozzá

EGY Öncélú Önszeretet Önzetlen