2024. jan 05.

Napi gondokat

írta: P.Gabriella
Napi gondokat

59cde42a-7fa4-4915-ba49-1ef9fbafee3f.png

Ha álmodban, ébren álmodásodban, vagy bármilyen eseményben felbukkan egy olyan lény, akit nem ismersz, ISMERD MEG! Bátor legyél és tudjad ki vagy! Végtelen hatalmú, kozmikus lény. 
Saját tapasztalatom az, hogy amíg nagyon megfogható, esetleg sokak által ábrázolt formában, meg tudod találni, addig még van tovább. Minden lény igazi volta, a mondanivalójában és az erejében van. A képi minőség csak az észnek fontos. De amit a lelkedben kinyit, majd letisztít, az annál fontosabb! Minden átalakítható. A képeid, hited is. Menj magadba! Ez az időszak igen jó a szabadságra menéshez. Elmélyülhetsz teljesen. Hogy megszüld Új Önmagad. Minden szimbólumnak, jelnek, kódnak egyszerű jelentése van. De neked kell végül is értelmezned őket, mert neked szólnak.
Ne másolj másokat! 
Hallgass a belső súgásra és menj tovább magadban! 
Olyan kincsekre lelhetsz, mely kivett téged az elmúló hálózatból. Új élmények, új emberek, új események jönnek majd szembe. Igazábol sosem vagy kész. De nem is a munka a fontos, hanem az Önismeret. Amihez a Lelked tud a legnagyobb segítséget nyújtani a Felsőbb Éned/Szellemed segítségével.

 

Szólj hozzá

Bölcsesség Önismeret