2023. nov 25.

Napi gondolat

írta: P.Gabriella
Napi gondolat

811bec3c-da03-4998-a691-94a7f7ec32c9.png

A Hathorok azt mondják, hogy nem kell semmit sem a régi módon végezned. Nem kell a nehéz utat válásztanod, ha a fenti egyszerű dolgokat követed. Ezekkel tulajdonképpen mindent elérhetsz, mert olyan változásokat teszel magadon, amivel semmi sem lehetetlen. A Föld minden tapasztalást megad, hogy megismerd MAGadat. TE döntöel, ezekből mit akarsz. És ha megbecsülöd az Életed, Önmagadat, a társaidat és a bolygót, akkor több dolgot kapsz, amiért halás lehetsz. Amikor megkapod, amire vágytál, akkor mondj köszönetet! Ekkor tudod emelni a rezgésed. Sok féle képpen tapasztalhatsz és emelheted a rezgésed. Mind meditációban és lemondásban, mind a fizikai világban való részvétellel is. Egyiket se utasítsd el! Az Élet megtapasztalása mindkettőben végtelen örömet okoz. 
Daniel 2013/14 óta csatornázza őket. 

Természetesen ezek nem új tanítások, mert már évtizedek óta jön a bolygó felé ez a fajta tanítás. Csak most már más a tét. 
Ma éjjel Sárkány üvöltésre ébredtem. Kemény hangokra, melyeket ismerek valahonnan. Nem a beszéd érzete volt kemény, hanem a kifejezés módja. Lehet némelyeknek ez rémisztő lenne, de nekem az Őshazát hozta fel. A jelenlétét. 

Már aznap este van, mikor ezt ideírom.  
Éjjel, mikor keltem is ez volt:

56c0da52-d944-4f55-841f-c25fe5400919.jpeg

56

Gamma: 30 – 100 Hz

Ez ébrenléti állapotokkal társul, és akkor fordulhat elő, amikor mindkét agyféltekében egyszerre dolgozunk fel információkat. Ezekben a frekvenciákban működnek a bálnák és delfinek is.

….és úgy néz ki a sárkanyok is.

Szólj hozzá

Sárkány Bölcsesség Hathor