2023. okt 02.

Deya Dova - The Pacific Portal

írta: P.Gabriella
Deya Dova - The Pacific Portal

 3ebb3cc3-e8ff-475a-ae3d-c3a18f42b74d.jpeg

A CSENDES-óceáni PORTÁLT élőben rögzítettük egy elsüllyedt, elveszett kontinens égi maradványaiban, amelyet ma Zelandia néven ismernek a tudósok. Egy ősi szárazföld, amely 85 millió évvel ezelőtt szakadt el a Gondwana szuperkontinenstől. Jelenleg a Csendes-óceán délnyugati kvadránsa alatt elsüllyedt testtömegének mindössze 6%-a látható a tengerszint felett.

Új-Zéland, Aotearoa és Új-Kaledónia/Hűség-szigetek olyanok, mint a biológiai bárkák, túlélték a szeizmikus emelkedést és az óceáni litoszféra tektonikus kihajlását. Földi energiavonalakon található az UVG Rácspont 45 fő örvényterületén belül, a Csendes-óceán déli részén.

Ez a 6 transzcendentális dal a Föld legnagyobb víztömegében élő óceáni tudat hullámzó hullámhosszainak hallgatásából származik. Ének szilícium-dioxid fehér homokpadon, ég és tenger között, a blues buborékában a félhold alakú Ouvea atoll mellett, a Loyalty Islands szigetvilágában. És az elsüllyedt szárazföld, déli domborzatában, Kura Tawhiti emelkedett monumentális pompája közepette, Castle Hill, Új-Zéland. A Dali Láma az Univerzum Spirituális Központjának nevezett, a vízből faragott kövek szent fészkével énekelve.

Itt, a Pacific Portalban a nagy Földi Könyvtár szilíciumtárolójából a hanglemezek egy aranykort suttognak. Csupa Mana, az Élet esszenciája és pezsgése. Itt a vizek ígéretet énekelnek. Ami korábban volt, az újra fel fog támadni.

Innen

Elképesztően meghatott, átjárt az Igaza a Lényisége, az Ősisége, a Jelenlévősége. Nagyon mennék már oda. Hív, hív valami iszonyú erő. 
Régőta nyomon kísérem. Mind a Csendes óceániai tűzgyűrű bekapcsolódásat, mind Csicsáky Jenő és James Churchward MU-ról feltárt létezését, kincseit, szimbólikáját. Ott dobban bennem. Az a kor, mikor még félanyagi testben leledztünk. 


Kristály Iránytű MU-hoz.

 

 


 

 

 

Szólj hozzá

Zene Mu Deya Dova