2023. sze 15.

Deya Dova - The Legends of Lemuria

írta: P.Gabriella
Deya Dova - The Legends of Lemuria

Kauai-sziget, misztikus mélyvizeiből érkezik a Planetary Grid Music Collection 4. remixe - Lemuria legendája - szuper buja, nagy basszus, ősi jövőbeli táncparkett ünnep, a friss portlandi, oregoni produszer, Akriza által remixelve, aki hullámokat ver a tudatos Bass Music képben. 

Akriza zamatos hangzásvilágot varázsol, felemelő dallamokból, egzotikus, organikus hangszerelésből és csillogó hangszépségből, amely a túlvilági énekhangot lebegteti, és felduzzasztja, higy kiterjedt basszushorizontokra zuhanjon.

Megkaptam és felvettem az eredeti dalt, egy elsüllyedt sziklán ülve, egy föld alatti nedves barlang vizében a Kauai-szigeten, Hawaiin. Az UVG rácshálózat 16 belsejében - CSENDES-óceán északi része. Ezt a dalt olyan frekvenciék árasztják el, amelyek megidézik az özönvíz előtti Lemuria, misztikus manáját, hogy újra felszínre kerüljön, a tudatba és az emlékezésbe.

Miközben ébren álmodunk egy szebb világot - táncolj, láss és testesülj meg az aranykorok ősi emlékéből, amelyeket korábban megéltél már.

 
Innen

Szólj hozzá

Zene Deya Dova