2023. sze 11.

Érdemes-e a csakrákkal foglalkozni?

írta: P.Gabriella
Érdemes-e a csakrákkal foglalkozni?

e27a44f5-b2df-4992-9ade-b44bc7119a16.jpeg
Divat lett azt mondnai, hogy ne foglalkozz a csakráiddal. Mert azok a földi testhez tartoznak és csak lehúznak a tovább lépésben. Hogy mindössze mankók. 
…és igen is, meg nem is.  
Vajon miért vagy fizikai testben is? 
Mert ebben szükséges tudatosan tapasztalnod. 
Mert ez egy ilyen világ, amiben élünk most. 
A csakrák/csokrok, energia halmazok, melyek a meridián rendszerünkkel is összeköttetésben vannak. Ezek pedig a szerveinkkel. A csakráink az auránkkal is összeköttetésben van. Ami a gondolatiságunkat tartalmazza. Minden, mindennel összefügg. Semmit sem lehet elválasztottam kezelni. 
A csakrákról való tudás a Földi tudáshoz tartozik. Naná, hogy tudomást kell venni róla, és tisztán, erőben tartani. Van forgás iránya és sebessége. De tapasztalatom szerint ezt nem kell tudni, mert ha a Szellememhez folyamodom, ő beállítja nekem a megfelelőre. Csak kérnem kell. 
- Kérlek Szellemem/Bölcsességem/Vezetőm, állítsd be a megfefelő irányba és sebességre a csakráimat! -   
Kész. 
Persze a testen kívül is vannak csakrák, de úgy tapasztaltam életem során, hogy azok akkor nyílnak meg, ha a földi testemmel már tisztában vagyok. Van, hogy a külsők maguktól bekapcsolnak, mert dolgom van velük. Ekkor csak el kell fogadnom azt. 
A Csakra jelenlét és annak tudása, éppen olyan fontos, mint az Őselemek behívása, vagy akár a Szívtér tisztítása. 

ae1de3e0-7106-496f-83a4-88e47a94c994.jpeg
Nagyon ősi, nagyon fontos. 
Egy még ennél is fontosabb tudás van. Hogy ne ragadj le ebben. Mert ha lerahadsz, akkor valóban csak mankókká válnak. Érezd meg, mikor tovább kell lépned. Mert akkor már valóban ennek nincsen jelentősége. De ez azt is feltételezi, hogy jól vagy. Fájdalom, betegség, traumakötés és érzelmi vihar mentes. Azért ehhez fel kell nőni. Ezért tenni kell. 

ee1cba63-402b-4f65-815f-f658a4da08cb.jpeg

…és végső soron nagyon egyszerű minden. Csak a túlgondolkodással teszed nehézzé magadnak a megvilágosodást. Mert alapjaban véve, vegtelen, kozmikus Lények vagyunk. Határtalanul.

c3aeb30d-b217-41fe-a5da-cd8cb2d171c1.jpeg

 

Szólj hozzá

Tudatosság Csakra Szív Tisztítás Elemek Test-Lélek-Szellem