2023. már 02.

Emberi betegségeink, tudatmódosítás

írta: P.Gabriella
Emberi betegségeink, tudatmódosítás

e6eefc52-3f67-42d8-9595-f5295ebdcfe6.jpeg
Digital artist - Louis Dyer

Egy kis saját átrágott gondolatsor…
Igen jó dolog, hogy dr. Máté Gábor előjött a Trauma bölcsessége című dokufilmmel.
Igen jó, hogy felszínre hozta, megmutatta, rávilágított nyilvánosan a beteg társadalomban élő egyéni felelősségünkre, tanult megnyilvánulásaink rálátására.
DE!
Én elutasítom azt a nézetet, hogy képzelgéseket kiváltó növényekkel, vagy mesterségesen létrehozott anyagokkal kellene befolyásolni az embereket. Befolyásolni a szabad EGÉSZ Lényünket. Ez nem tesz mást, mint a Tudatosságtól távolít el. Attól, hogy karmikus születésünk egyetlen eszközét a tudatosságot elhagyjuk. A tudatmódosító anyagokról való leválás a tiszta önképpel lehetséges. Ez bizony munkafolyamat.
Azzal, hogy aláveted magad egy növény, vagy egy mesterséges anyag befolyásának, te magad nyilvánítod ki, hogy nem vagy hatalmában saját erődnek, nem akarod azt és képtelen vagy elérni a saját tudatodat. Ami a Felsőbb Éned/Szellemed bölcsessége.
Sámáni szinten képes vagyok elfogadni azt, hogy valakit megszólít egy mesternövény szelleme és él vele. De ez is csak addig fogadható el nekem, amíg az egyén él a növény gyógyító erejével, másokat szolgálva, segítve ezzel. Öncélú használata újabb olyan utakra vezet el, mely korlátoz minket a kiTELJESedésben. Mert azzal tisztában kell lennünk, hogy én vagyok a MAGom legnagyobb korlátja. Az elmémben elraktározott dogmák, tanult ósdi módszerek, megoldások, vallási nézetek, irreális félelmek…stb. azok, mik fogva tartanak. Az elme felszabadítása, kiürítése vezet el a magasabb Tudathoz.
Ugyan a tudatmódosító anyagok lehetnek gyorslift Istenhez, de ez egy kierőszakolt állapot. Ráadásul, mivel nem a tisztaság vezérel, ezért nem tudhatod, hogy az Istenkép mit kapsz valóban a legmagasabb-e. Vagy csak egy agyi/elme tévút.
Kijelentem, hogy a mester és javas NÖVÉNYEK nem támogatják a visszaélést erejükkel. A növények azért vannak itt, hogy támogassák az embert abban a tanulási folyamatban melyet vállalt itt a földön. Ha nincs tanulás, áldozatuk hiábavaló.
Aki arra kiválasztott (nem jut eszembe jobb szó), hogy szolgáljon a növények erejével, az kapcsolatban van anélkül is velük, hogy be kellene vinnie testébe azt. Az az ember megkapja az éppen esedékes, időszerű beavatásokat is. A rezgésük használható a növény károsítása nélkül is. Ez az anyagin túl van, merre világunk halad és haladni fog.
Köszönöm.
© Pagonyi Gabriella
(Csak a teljes bejegyzés megosztásával sokszorosítható.)

 

Szólj hozzá

Függőség Gyógyítás Gyógynövény