2021. nov 15.

Téli napforduló előtti időszak 13.

írta: P.Gabriella
Téli napforduló előtti időszak 13.

52fb29b8-d35d-4db5-af96-3c3f3b6b0fa0.jpeg

Megkezdődött a hideg évad. Ezért elkezdtem a szokásos szoktatást. Mezítláb a hideg avaron, reggeli hidegvizes arcmosás és amikor csak lehet hideg, kerti zuhany. Tudom, ez most rémisztően hangzik, de csak próbáld ki! A vér elkezd zuborogni benned, a sejtjeid öröm ódát zengenek és úgy érzed, fel tudnád borítani a világot.

7803058c-2f6c-474e-aeb3-b09d7ae5735e.jpeg

Ma reggeli lapom a Tarot-ból a Botok Nyolcas.
Azonnal a gyorsaság jutott szembe.
Aztán most szokásommal ellentétesen két oldalt is megnéztem - mit jelent?

“A Botok Nyolcas kártyának fő jelentése időbeli aspektusa. A 78 Tarot kártya közül az egyetlen, mely világosan arra utal, hogy valamilyen esemény bekövetkezte előtt állunk. Ezen kívül nincs mélyreható jelentéstartalma. Azt mutatja, hogy valami mozdul, valami van a levegőben, valami a vártnál gyorsabban következik be, és hogy már megkezdődtek bizonyos fejlemények, anélkül, hogy észrevettük volna. Általában inkább örvendetes újságok vagy események előhírnöke.”

Tarr Dániel

“Talán egyre nyugtalanabb vagy, mert hullámok sorozatai várnak rád az érzelmeid birodalmában, de az elméddel még valahogyan nem érted, hogyan lovagolhatnád meg őket. Még nem merültek el a gondolataid eléggé a szív irracionális tengerében, hogy szinkronba kerülhess az események mozgásba lendítésével. Annyit vártál már, és most kifejezetten vágysz rá, hogy történjen valami. A Botok Nyolcas egy ugrás, új lehetőségek energiájának felpörgetése. Az a jelenség, amikor a régi és az új valóságok még egy ideig együtt működnek, míg váltják egymást. Minél inkább várod és minél izgatottabb vagy életed új eseményeinek kigondolása felől, annál több lehetőséged támad az új, friss, dinamikusan megnyilvánuló inspirációd irányában haladni. Átélni, amit át akarsz élni, ez a kulcsa annak, hogy meglovagold a felgyülemlő hullámokat, amelyek az új valóságod partjai felé irányítanak téged.”

Teremtő Tarot

Egy hónapban kétszer ha húzok lapot, de ez most megerősített abban, amit érzek.
Azt gondolom, hogy gatyát felkötni, aki még nem tette meg. �

9e8cf7dd-4daf-4a54-a0b6-0f2138b4e010.jpeg
Teraszunkról örömködve csodáljuk a madár népséget. Van már csúzunk, szén, fenyves, kormosfejű cinegénk.
Az egyik hatalmas fenyőnek a csúcsán egy hatalmas, vörös mókus kezdett el fészket? építeni. Szorgosan hordta az ágakat. A látcsővel kukkolva nagy élmény.

SZÉP JÖVŐT!

Szólj hozzá

Kert Tarot Téli Napforduló