2020. sze 11.

Szét vagy össze?

írta: P.Gabriella
Szét vagy össze?

Avagy a különbségekben is lehetnek EGYezőségek?

Napok óta olvasom a különböző csillagnemzettségek, szellemcsaládok, “idegen” fajok kinyilatkoztatásait.

Meg kell valljam, néha hatással tudnak lenni rám is. Állandó figyelemre van szükségem, ha ilyen dolgokkal foglalkozom. Persze nem lenne szükségem arra, hogy bárkinek a felvételét, írását kövessem. Simán megtehetném azt is, hogy lelépek minden felületről és csak magammal foglalkozom. Valamilyen szinten ez helyénvaló is lenne. Mégis a mostani körülményeim abba tesznek bele, hogy figyeljek. Másokra és magamra is. 
Hallgatom, olvasom ezeket és eljutottam egy következtetésig. Olyanra, amire már régebben is rájöttem.

Mindegy, hogy honnan származol, kivel vagy kapcsolatban. Minden nemzettségnek, családnak megvannak az alsóbb és felsőbb elérhetőségei.Mikor valaki, aki nagyon magasan hiszi magát olyanokat nyilatkozik, hogy a másik rossz, akkor ő ott van. Nekem nem kell EGYetérteni vele. Mindig - hangsúlyozom - MINDIG van hová változni, emelkedni.  Ott bent legbelül is és a külvilágban is. EGYség szinten mindenki teszi a dolgát. Magasabb szinteken már az elfogadás és az éppen adott pillanat üressége, vagy a test minél tisztább eszközként való felajánlása a cél. Hogy csak egy közlő csatorna légy. Ott már nem keveredik bele az ész/ego/elme. Ott már a szív és a felsőbb, testen kívüli csakrák és a Felsőbb Én kapcsolnak be. 
Egy tiszta, teljes üzenet rövid és egyszerű. Néha azért kódolni kell, mert nagyon sokszor nehéz emberi nyelven kifejezni, ha nincs rá még szavunk. Vagy már nincs. 
Szóval figyeljetek!

Mindenkinek van lehetősége a Forrásra kapcsolódni. Nem bonyolult, mert benned van. 

SZÉP JÖVŐT!

Szólj hozzá

Tudatosság EGY Test-Lélek-Szellem