2017. már 26.

Begombolkozás

írta: P.Gabriella
Begombolkozás

⊕⊕⊕

p1090945.JPG

A háztájiban néha szükséges a lelki begombolkozás, mikor ideje jön a kakas inváziónak. Egy barátomtól tanultam a szót és a lényeget is, mikor az ember kést ragad és elveszi életét Isten egy teremtményének. A tavalyi alomból kikelt kiscsibék között idénre lettek jól fejlett, tojást tojó tyúkocskáim és kettő kakaska. 

2014-03-12_09_47_46.jpg

De ahogy a természetnek rendje van a kakasok is ivarérettek lettek és bizony kárt tesznek egymásban is a harcaikkal és  a tyúkokat sem hagyják békén... Ezért meg kell hozni a döntést, fel kell készülni lelkileg és jól begombolkozni, hogy ne sajnáljam őket, mikor a nyakukon metszést ejtek, mert akkor bizony nehezebben megy el a lélek a testből. Hosszabb a szenvedés.

p1060905.JPG

Ha akarom, ha nem, a tojás termelés együtt jár ezzel is. Az alomból nem csak tojást tojó tyúkok, hanem kakasok is kikelnek. Vega gondolkodás ide, vega gondolkodás oda, ha tojást eszel, akkor hozzájárulsz ehhez is. Akkor is ha gondolatban elítéled az állati élet kioltását. Bizony. Mert muszáj! Ugyanígy van a tejet adó szarvasmarhánál is. Nemcsak később tejet adó üszők születnek, hanem bikaborjúk is. Aki azzal áltatja magát, hogy milyen jó, mert nem eszik húst, csak sajtot, túrót, tejet, tojást, az nagyon becsapja magát.

Amúgy meg a növényeknek is van lelke és fájdalom érzékelő receptorai is. Éterrel kábították el a növényt...

Aki felneveli, eteti és aztán levágja a haszonállatát, az már nem pocsékol, tiszteli az állatot és tudja milyen értéket biztosít számára. ...és aki eljut odáig is, hogy minden ennivaló, amit a szádba dugsz, valamikor lélekkel rendelkezett, akkor átírod mindazt a tudást, amit kaptál valaha is őseidtől. 

 Az eszméletlen ember közös, globális tudattartalma két, egymástól szimmetrikusan elhajló fűszálból áll, (vagyis alapvetően azonos tőről fakad a Földön a növény, az állat és az ember teste), e két „fűszál" gyorsan emelkedik, majd erőtlenül visszahajlik, lekonyul, s „lelógva" az alapvonal alá, a „Föld Színe" alá merülve „beleragad" a Föld Sarába.

Ennyi lenne az ember??

Nos, annyit már tudunk, hogy ez az „eszméletlen" ember, amely sajnos minden 10 - ből 7 - et, 8 -at jelent. (Cigaretta, sör, hamburger, koka - kola, csipszek,... egyél, igyál, vegyél, cseréld le)! Vagyis: ismerős a recept, ami miatt eszméletlenek. E típust jól ismerjük, mindenütt bőven jelen van. No de mégis... két fűszál, akár a növényi létben? Igen, csak az emberé kicsit rondább!

Vajon miért??

⊕ Mert a 7 dimenziós energiamezőkben a Növények Szent Szellemi Lényege felvállalta, hogy mindenben segíti az Embert, de cserében az Embernek kell – helyette is – kivívnia a Szellem diadalát. S a növény állta a Szavát, az ember pedig nem!

⊕ Mert a 7 dimenziós energiamezőkben az állatvilág Szent Szellemi Lényege felvállalta, hogy mindenben segíti az Embert, ha kell, táplálékul szolgál, ha kell, akkor igát húz vagy a bőrét adja oda, de cserében az Embernek kell – helyette is – kivívnia a Szellem diadalát. S az állatvilág állta a Szavát, az ember pedig nem!

Értjük már? Az az ember, aki ma „eszméletlen", s az orránál fogva van vezetve, a saját lelki - szellemi fejlődése érdekében nem tesz semmit!

Szőke Lajos - Csillagösvény-polarizációja (részlet)

Szóval neki állni nehéz, de mikor csinálom, akkor már olyan helyes az egész. És nagyon hálás vagyok ilyenkor, mikor eszem az ételem. Csak tudatilag kell valahogy másképp hozzáállnunk ehhez a dologhoz is. 

⊕⊕⊕

Szólj hozzá

Élet Gazdaság Tudatosság