2024. aug 03.

Méh - Anyaméh - Méhtisztítás

írta: P.Gabriella
Méh - Anyaméh - Méhtisztítás

img_1695.jpeg


Kérlek, drága nőtársam, menj és tisztítsd ki a méhed! Kerüld azon emberek javaslatát, gúnyolódását, akik azt mondják, hogy ez hülyeség! Vagy félelmet keltenek benned, hogyha a szexuális gyönyörödnek élsz, akkor megfertőzöd magadat és 7 évig ‘átkozott’ leszel ezért. Meg nem tudhatod kié lesz a gyereked, ha ez a hétéves hülyeség hat rád. Főleg kerüld azon férfiak ‘jótanácsait’, akik azt mondják hagyd abba a tisztítást! Dehogy hagyd abba! Csináld! Mindig! Hogy gyógyulj. Hogy KÍGYÓgyulj. Ha tudod, otthon a meghitt környezetedben tedd! Elég ha rágondolsz, hogy erős méhed tiszta és ragyogó legyen. De ha úgy könnyebb, menj női körbe, keress olyan papnőt, aki hiteles életében számodra!
Valahol el kell kezdeni.  

img_1697.jpeg
Igen, rengeteg férfi van még, akik csak beléd élveznek és elkerüli őket a tisztaság fogalma. Eszükbe sem jut, mit juttatnak beléd. De éppen EZÉRT tisztítsd magadat. Az ő szennyét is el tudod vinni. Generációk gyógyulnak így. De időközben légy tudatos és vagy tanítsd a férfidat arra, hogy ő hogyan boldogulhat a saját szemetével, vagy zárd el a kapudat, ha süket fülekre találsz!

img_1699.jpeg

Itt azt is el kell mondjam, hogy vannak már ragyogó, tudatos férfiak. Akik képesek más szemmel nézni a NŐt. Ők már tudják, hogy egyedül is képesek tisztára mosni magukat. Egy ilyen férfival való kapcsolódás ajándék. 
De itt arra intelek, hogy kerüld a mindenáron való kapcsolódást, mert ezt tanultad, vagy függő vagy, vagy félsz egyedül lenni. Az egyedüllétnek csodás hatásai vannak mindkét fél részére. Az önmunka, önismeret elodázhatatlan, kikerülhetetlen már. 

img_1696.jpeg

img_1698.jpeg
Szóval, keresd a méhtisztító köröket! Lógasd lábad a gyorsfolyású patakba, hogyy vigye el méhed terhét, ringasd magadat, vegyél virágfürdőt, halmozd el magadat figyelmeddel! 
…és ez nem bűntudatból való tisztítás, hanem önmagadért, jóllétedért való. A GYÖNYÖR benned VAN. 

Holnap ÚJHOLD VAN. És egy csodás ünnep is: Lammas/Lughnasadh. A legjobb pillanat elkezdeni! 

Szólj hozzá

Újhold Önismeret Tisztítás Nő-férfi Méh Lughnasadh Lammas Önmunka Tisztasag