2023. júl 19.

Kozmikus változások

írta: P.Gabriella
Kozmikus változások

 5d97cd4e-a6c8-4cb9-82aa-4497bf285547.jpeg

Kozmikus elváltozások

Ahol olyan kozmikus elváltozás mutatkozik, amely természeti katasztrófa bekövetkezését jelenti, ott biztonsággal megállapíthatjátok az embereknél való tevékenységemet is a megelőző jelek, intések és figyelmeztetések minden módján keresztül, különösen Isten iránt odaadó embereknél a látnoki előrelátásokon keresztül, és a Világosságból való lények szaporodó hatása által azokra, akik ezt a közeledést megengedik az akaratukat nekem adó és az ilyen akaratnak megfelelő életmód által.
Ahol a természeti események gyakrabban mutatkoznak, ott az emberek fogékonyabbak a figyelmeztetéseimre is, és ott többnyire a megokolás is megfelelő a természeti képződmények ilyen természeti események általi gyakori változásáról, mert az azokban megkötött szellemi törekszik a felfelé való fejlődésre, és ahol az emberek természete már alkalmazkodóbb, ott gyorsabban jutnak kiérlelődésre.
Örök Megváltó Tervem szerint most a természeti képződményeket is kellemetlenül érintik – közvetlen befolyásomra - a természeti elemek, holott az ilyen egyébként ritka. A már végtelen idők óta megkötött erők szabadulásra törekszenek, és én támogatom őket. Tehát ott is be lesz jelentve, mi történjen majd a természetben. Az embereket figyelmeztetem, még ha ők intéseimet és figyelmeztetéseimet, jelzéseimet nem is fogadják el.
A kozmikus elváltozások megmutatkozása is gondolkodóba ejthetne minden embert. Jövendölők és próféták lépnek fel, akiknél a jövendölés adománya kötelességgé teszi, hogy mindazt megemlítsék, amit a szellemi kapcsolat révén látnak, vagy hallanak.
Viszont a szabad akarat és vallásszabadság miatt minden a maga természetes útján halad, és a kozmikus elváltozásokat is megmagyarázzák tudományosan, és ezért nem nyugtalanítja az embereket. Noha a természetben végbemenő minden történést, és bármiféle folyamatot meg lehet magyarázni természetes úton is - de mindig van szellemi megokolása és magyarázata, és ezek figyelembevétele fontosabb, mint a tisztán természet-szerinti. Mert a természet-szerinti kihatást tudományotok által nem tudjátok megakadályozni vagy legyöngíteni, a szellemi hatását azonban értékesíthetitek a magatok javára, és ezzel a természetnek megfelelő következményeknek is nyugodtan kiszolgáltathatjátok magatokat.
Úrrá lesztek fölötte ha hisztek, tehát az ismeretetekből levonjátok a szellemi következtetést. És akkor a természet felett is úrrá lesztek. Tudjátok mit jelent ez? Hogy a természeti elemeknek is megálljt parancsolhat a maga akaratából az, aki az én akaratomban van, s így bensőségesen összekapcsolódik velem? És a szabaddá vált szellemi is elismer urának, uralkodtok az anyagon is, és az engedelmesen alárendeli magát.
Egész mélységében ezt még nem értitek meg, viszont amikor ezt a fokot elértétek, érthetővé válik, mi mindent vihettek végbe az én erőmmel, amely fölött már korlátlanul rendelkezhettek. De milyen kevés ember éri el ezt az érettségi fokot a belém és szeretetembe vetett rendíthetetlen hit és a korlátlan odaadás által! Viszont előttük kinyilvánul hatalmam és dicsőségem, és majd hirdetnek engem az egész világ előtt. Folyton és mindig rólam és értem beszélnek, mert Szellemem ösztönzi őket, mert már nem tartoznak ehhez a világhoz, hanem röviddel a tökéletességük előtt vannak.

Ámen.

B.D.Nr.6324.                                                                                                                                                 1955. 08. 03.

https://youtu.be/WMydhFbtJwc

Szólj hozzá

Nap Bertha Dudde