2023. júl 02.

Hüllők

írta: P.Gabriella
Hüllők

b3c0c29d-45fe-4a9f-928e-6a99bcaba14e.jpeg

Remélem, sikerült érthetővé varázsolnom az angol szöveget!
Nagyon durva folyamatok, de szükségesnek tartom megosztani.
Mindenki azt kezd vele, amit akar.
Csendes elmélyedésre szánom, nem a sértett ego, vagy köpködés megnyilvánulására.
Nyilván, ha semmi valóságtartalmát nem érezném, nem raktam volna fel. Aki ismer, tudja…
Nagyon fontos, hogy a sok “kígyós”, “sárkányos” társam lássa, mi lehet belül, miért jelentek meg az életükben ezek a segítők, éppen most!
Minden esetre legfőbb jelmondatom lett az évek során:

>+++MÁS KERTJÉT NEM BÁNTJUK!+++<

Akkor íme:

Hüllők

A hüllőknek számos különféle faja létezik. Valójában számtalan. Vannak, akik rosszindulatúak, vannak, akik jóindulatúak, és vannak, akik közömbösek és megvannak magukban. Ma ezek közül 4-et fogok megvitatni. A 4, aki a legnagyobb hatással volt ránk.

Az Alpha Sárkányok, a Sárkányok, a Kingu más néven Usungal és a Naga.

Hadd bontsam le egyszerűen neked.

Az Alpha Sárkány a hüllők hierarchiájának csúcsa. A szó szoros értelmében sárkányok. Akkora fej, mint egy limuzin… Akkora fogak, mint egy szamurájkard… Biztosan érted már. Átlagosan 15 tonnát nyomnak, képesek repülni, és lényegében szerves napalmot (sárkánytűz…szerk.) is köpnek az emberre. Korábban elég kielégíthetetlen étvágyuk volt, és ez az egyik oka annak, hogy oly sok emberi bolygó pusztult el. (Már nem. A legtöbb most pozitív, a még megmaradt negatívakat pedig a pozitívak tartják kordában)

Sárkányok – A hüllők hierarchiájának következő lépcsőfoka a Sárkányoké. A nagy ijesztő emberszerűek, amelyeket leírtam az asztrálvetítési tapasztalatom során. Képzelj el egy embert, akit egy marha, szupermagas velociraptorral kereszteznek. 8-10 láb magasak, erősen izmosak, és nagyon éles fogaik és karmaik vannak. Gyakran fényes páncéllal díszítik magukat. Az emberiség uralkodóinak tartják magukat. Enki, Enlil és más sumér uralkodók valójában ezek a Sárkány típusok voltak. Egészen pontosan a királyi fehér sárkány testvérek. (A fent választott kép a legközelebbi, amit találtam. Azt is fontos megjegyezni, hogy ezen Sárkanyok némelyikének szárnya is van. A Bibliában szereplő szárnyas lények közül sok HÜLLŐ volt, nem pedig angyal. A Bibliában említik a szeráfokat . Egy másik bejegyzésben megemlítem őket)

A Kingu (más néven Usungal a Földön) a hüllők közül a leginkább „emberszerű”. Ők a munkásfajok egyike, és lényegében a két nagyobb faj rabszolgái. Ezek messze a leggyakoribb típusok itt. Ők azok, akik a leginkább felelősek a hatalmas atlantiszi városok felépítéséért világszerte, mint például Machu Picchu. Ezek a leggyakoribb típusok az asztrálsíkon is. Hatalmas földalatti bázisokban élnek.

A Naga szanszkritul kígyót jelent, és lényegében ez a lényeg. Félig emberek, félig kígyók. Világszerte különféle formákban ábrázolták őket. Vannak még az Alpha Nagák is, akik sokkal ritkábbak, de sokkal hevesebbek. A Nagák arról ismertek, hogy megvédik a szent tereket, például templomokat és alagutakat a Föld belsejébe.

Senki sem tudja igazán, honnan jött a 4 fő faj. Széles körben elterjedt az a vélemény, hogy valójában más idővonalakról érkeztek ide. Körülbelül egymillió földi éve jelen vannak ezen az idővonalon, plusz mínusz.Vannak, akik rosszindulatúak, vannak, akik jóindulatúak, és vannak, akik közömbösek és megvannak magukban. Ma ezek közül 4-et fogok megvitatni. A 4, aki a legnagyobb hatással volt ránk.

Amikor megérkeztek az idővonalunkra, az első hely, ahol találkoztak, a lyra nép otthona volt. Amint azt a Nagy Lyrai Terjeszkedésről szóló korábbi bejegyzésemben kifejtettem, az ember az egyik legkeresettebb faj. Élelmiszerhez, rabszolgákhoz, sőt más alkatrészekhez is, például bőrhöz. A szó szoros értelmében a kihalásig vadásztak ránk számtalan bolygón.

Sok lyriai menekült érkezett a Földre körülbelül 40 000 évvel ezelőtt emiatt. Sajnos, amikor a hüllők körülbelül 25 000 évvel ezelőtt megjelentek, mindenkit megettek az utolsó 8 túlélő emberi nőig. Aztán elmentek a Marsra, és ott is kolóniát hoztak létre.

Nem sokkal azután, hogy a hüllők a Marsra indultak, újabb lyriai menekültek jelentek meg. Hatalmas földalatti házakat építettek, például Derinkuyut, hogy elrejtőzzenek a hüllőktől érkező fenyegetésektől. Az új lyraiak közül sokan támaszpontokat állítottak fel az Oceana kontinensen, ami ma a Csendes-óceánban található. Hatalmas jelenlétet hoztak létre ott, különösen fővárosukban, Mu-ban. Virágzó civilizációvá váltak. (Igen. A lemúriaiakról beszélünk)

Plusz mínusz 5000 évvel később, körülbelül 20 000 évvel ezelőtt, a hüllők ismét megjelentek. Ezúttal azonban nem indulnak azonnal a hatalmas gyilkosságok. Azt állították, hogy valójában különböző ET fajokkal akartak együtt élni. (Alapvetően inkább embert akartak gazdálkodni..)

Hatalmas infrastruktúrát és településeket kezdtek építeni szerte a bolygón. Hatalmas leszálló platformokat építettek csillaghajóik számára. (Például a Ziggurat of Ur egyike a sok leszálló platformjuknak)

Hatalmas városokat is építettek, amelyek magukban foglalták új laboratóriumaikat is. Ezeket a laboratóriumokat arra használták, hogy az elfogott lírai rabszolgák DNS-éből kidolgozzák az ember új változatát. Olyan rabszolgát akartak, akinek nincs intuíciója, nincs kapcsolata felsőbb énjükkel. Azt akarták, hogy rendkívül engedelmesek legyenek gazdáiknak.

Ezért mondjuk, hogy Atlantisz nem város, és nem is kontinens. Ez egy olyan civilizáció volt, amely lassan átvette az egész bolygót. 5000 éven belül gyakorlatilag mindenütt kolóniákat építettek a Földön, kivéve Óceánát.

Körülbelül 15 000 évvel ezelőtt történt, hogy a dolgok nagyon csúnyák lettek az óceánai lemuriaiak és Atlantisz között. Sarah Breskman Cosme - A hipnotizőr utazása Atlantiszra című könyvében a két civilizáció között fellépő ellenségeskedések egy részét ismerteti. (QHHT munkameneteken keresztül írták, ugyanúgy, ahogy Dolores írta a könyveit)

Sarah hipnózissal végzett kutatásai szerint az atlantisziak folyamatosan támadták a lemuriaiakat. Jól ismertek voltak a lemúriai papnők és más erős ellenfelek elrablásáról is. Az atlantisziak arról is ismertek, hogy együtt genetikailag módosították az állatokat és az embereket, hibrid fajokat hoztak létre. (Például sellők)

Atlantisz nem volt utópia, ahogy azt sokan feltételezik. Alapvetően olyan volt, mint Doktor Moreau szigete, egy hatalmas rabszolgakolóniával kombinálva. Lehet, hogy ez egy gyönyörű, erős, ET által vezérelt civilizáció volt, de csak a sok faj kizsákmányolása és leigázása miatt volt erős. Beleértve az őseinket is.

Ami ezután következett, az az Orioni Háború és az azt követő árvíz, köszönhető Tiamat pusztulásának. Legközelebb róluk írok egy bejegyzést. Mint mindig, most is több információ található a linkeken, amelyeket alább megosztok. ❤️

Szerk.: Nem, semmi közük a dinoszauruszokhoz.

Az eredeti: Reptians

Szólj hozzá

Sárkány