2023. feb 09.

Hattyú - Földrengés - karma asztrológia - Cygni

írta: P.Gabriella
Hattyú - Földrengés - karma asztrológia - Cygni

3c8be279-4098-4109-9052-eca04d114e44.jpeg


A Turkiye-i földrengés, a Föld változásai, a Gobekli Tepe és a galaktikus történelmünk.

Azzal szeretném kezdeni, hogy együttérzését és támogatását fejezem ki Turkiye felé a nagy földrengésben elszenvedett emberéletek miatt. Sok időt töltöttem Turkiye-ban, és az emberei különlegesek számomra.
Azt azonban észrevettem, hogy a rengés középpontjában Gaziantep környéke volt, amely nagyon közel van Gobekli Tepe ősi helyéhez.
A Gobekli Tepe fontos "legutóbbi" galaktikus történelmünkben, mivel ez a legrégebbi ismert Atlantisz utáni építmény a Földön, amelyről úgy gondolják, hogy több mint 12 000 éves. A galaxisunkban a Cygnus, a Hattyú csillagképéhez is igazodik.
Úgy gondolják, hogy a Cygnus az Elohim Angyalok otthoni konstellációja, és az a hely, ahonnan sok magas frekvenciájú angyali lélek leszáll a Földre, és visszahozza a csillagokat.
Úgy érzem, hogy ez a heves földrengés, amely közvetlenül a 2/2-es portál és az Oroszlán Telihold után következik be, lehet a Föld változásainak egyik aspektusa, ahogy a Föld újra igazodik a Cygnushoz a többdimenzióssá válás folyamatában.
Előfordulhat, hogy fontos új, pozitív és fénnyel teli frekvenciák jönnek erre a területre, amely olyan nehéz és sötét volt, amíg a régi, sűrű energiák lebomlanak, helyet adva valami újnak.
Áldás és fény mindenkinek Törökországban és Szíriában.

Celia Fenn

eb969fc1-26df-46be-995a-f3e761d908e3.gif

A világ törésvonalai. A Csendes óceániai tűzkör már évtizedek óta működésben.


Sok sok Hattyú jelent meg az életemben az elmúlt héten. A hattyú, aki átrepült felettem.

257ff15f-24e3-497d-a3c8-21c4d95e1c53.jpeg

Délelőtt, amíg a nagy puszta közepén, metsző szélben lévő buszmegállóban táncolva vártam a buszom, elszállt a fejem felett egy hattyú❗️❗️❗️❗️❗️❗️
Jó jelnek veszem.
Elképzelni sem tudom, honnan jött, merre szállt, de még sosem láttam hattyút a környékünkön.
Elképesztően kecses volt! Hatalmas szárnycsapásai hangosabbak voltak, mint a gólyáe.
A Hattyú Brigid Istennő jelképe is, aki elhozza Imbolc-ot, a Tüzes Íjat, Tűzszentelőt.

5534fb03-f6ef-4c69-9cb4-01fb2d0381d8.jpeg

ef3af7eb-a429-458f-8fb1-be9ebdb71474.jpeg

c1861090-49f7-425a-bb45-024538a526ac.jpeg

abbfadbb-f8ae-43f2-97c7-24da0d1dd026.jpeg

2c891dbc-d357-4ad2-9add-5d06907dcb3d.jpeg

2b259622-3b53-4e66-8886-be3d841e039f.jpeg

1bccc841-9664-4c05-9a87-0bf2e8eb2a2c.jpeg

 


Az Istennő ünnepe, melynek szent állata a hattyú és végül a fenti írás. 
A hattyú mint erőállat: 

SZÉPSÉG, ÁTALAKULÁS, INTEGRÁCIÓ

A hattyú számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, fényt, kecsességet, nőiességet, szépséget, tisztaságot, szeretetet, költészetet, tancot, zenét es őszinteséget testesít meg. Kerek testalkata és hosszú nyaka miatt a női és a férfi erőt, valamint a víz és a tűz egyesulését szimbolizálja, és ezáltal a tökéletességet és az egységet jelképezi. Az indiánoknal a hattyú az, aki elő tudja hívni a négy szelet és a lelket, valamint ő képviseli a nagy szellem parancsát. A kelták és a germánok számára a hattyú a lelket és annak halhatatlan magját jelenítette meg; a kelta fényistennő Brigid szimbóluma volt, és egy german monda kedves, igazmondó hattyúlányokról számol be, akiket felhőszellemeknek is neveznek. Az északi mítosz szerint két hattyú él a világfa, Yggdraszil gyökerénél, Urd forrás eredeténél, amelynek a vize olyan szent, hogy minden, ami érintkezik vele, megtisztul. Hoenit, a felhőisten, a hattyúk ura. Kara, a valkűrök hattyúistennője, legyőzte az ellenségeit, amikor énekelve elrepult a fejük felett.  […] Az antik korban a hattyút a napistenhez, Apollóhoz, és a szerelem istennőjéhez (római Venus) rendelték hozzá. […] A hinduizmus számára a hattyú a Hamsa-madár, ami a tökéletes egységet és a szellem leheletét reprezentálja. Brahmát szolgálja lovagló állatként, és kozmikus tojást rak. Dévi Szaraszvati, a védák anyja és a művészet, a bölcsesség, a tudomány istennője egy nagy feher hattyú hátán utazik, ami a tisztaságot és szabdsagot képviseli. A hattyúhoz a Wunjo titkos jelet rendelik hozzá, ami a boldogsagot és a jólétet szimbolizálja, képessé tesz a külonböző erőmezők egyesítésére, és tudatosítja bennünk a mindenséggel való kapcsolatunkat. A hagyomany szerint egy hattyú csak akkor énekel, ha meg kell halnia; dala a halál előhírnöke, és ezért egy művész utolsó alkotását hattyúdalnak nevezik. 

A HATTYÚ MEDICINA

A hattyú a lélek átalakulásának medicináját adja a maga tiszta állapotában. Mélyebb kapcsolatba vezet a bennünk lévő halhatatlan oldalunkhoz. Szépséget, finom érzéseket, kecsességet és nőiességet közvetít, és ezáltal megtanít arra, hogyan bontakoztassuk ki ezeket az erőket az életünk során, és higyan vehetjük észre őket. Megmutatja, hogyan örülhetünk saját magunknak és szerethetjük meg önmagunkat. Megtanít az eletben az igaz szeretet követésére, amelyben hinnünk kell, bármilyen nehéz is lehet néha. Segít a szomorúság, a viszonzatlan érzelmek és a fájdalom legyőzésében. Meditációra, belső vizsgálatra szólít fel, ezáltal átfogó látásmödra, spiritualis természetünkre, őszinte önszeretetre, életörömre, intúíciónkba és érzelemvilágunkba vetett bizalomra lelhetünk. Apranként segít abban, higy megvizsgáljuk, és magunk mögött hagyjuk azt, ami nem felel meg az igazi természetünknek, hanem a környezetünk hívta életre, és bepiszkította lelkünk köntösét. Ha eljön az idő, és többé nem támasztunk elvárásokat, akkor a vilag fénye ránk is vetül. Ezután végrehajtjuk bensőnk átalakítását, és erőnk, szépségünk és lényünk sokaknak ad bátorságot, inspirációt és erőt, hogy lelkük sugallata szerint saját útjukat járják.

AFFIRMÁCIÓ:

Megélem és integrálom teljes potenciálomat az életben.

Kibontakoztatom lelkem erejét, és követem az intuícióimat.

Jeanna Ruland - Az állatok ereje végigkíséri életünket

b436d757-9384-4ae4-83d4-e92511a0b1e7.jpeg

Szintén hattyú… 

Szólj hozzá

Változás Istenanya Istennő Hattyú Erőállat Cygni