2023. jan 29.

Női-Férfi sebek - rendszer változás

írta: P.Gabriella
Női-Férfi sebek - rendszer változás

Mi az, ami miatt a női és férfi sebeket, fájdalmakat úgy gondoljuk gyógyítani kell?

Amiért betegnek tűnünk miatta…

Maga a rendszer.

Az apajogú/patriarchális rendszer. Mely elrugaszkodott a természettől, mely erőszakkal próbálja kizárni magát az Eredőből. Lehet-e? Lehet-e olyantól messze kerülni, mely természetétől fogva beléd van ültetve? Melyet kénytelen voltál elzárni, különben nem tudsz alkalmazkodni ahhoz a társadalomhoz, mely az istentelent, az erőszakot, az elhidegülést hirdeti. Ezért betegnek festenek le. Betegnek titulálnak. Már őrzöd genetikádban. Már “természetes”, hogy gyógyulásra szorulsz.

Pedig nem!

Nem vagy beteg!

De a rendszert sem kell hibáztatnod, mert akármikor, akárhogyan te is részt vettél benne, támogattad. Adót, betegbiztosítást fizetsz (melyet nem tudod mire költenek, de nem rád), értelmetlen munkahelyeken papírt tologatsz kiszolgálva ezt a rendszert, élteted a multikat, olyan iskolákba járatod a gyermeked, amik elveszik eredő, hozott tudását, bölcsességét és használhatatlan információkat sulykolnak belé, olyan ketrecekben laksz, melyet pillanatok alatt élhetetlenné tehetnek Robottá alakítanak és te elfelejted magad Nő-veszteni, beletúrni a földbe, hallgatni a madarak dalát, észrevenni a levélen csüngő vízcseppet, meglesni a tündéreket kik e föld segítői…

 f474b31e-ae3f-4acd-be82-1b195e404a23.jpeg

Végtelen, törhetetlen, erős, MAGodhoz folyamodva, kitárhatod legbelső Istenséged, megismerheted célod, utad, léted igazát, erejét, elrendelését. Szellemed bölcsességét hívd magadhoz, ne hagyd hogy mások irányítsák azt. Tegyél meg már ma kis lépéseket, hogy létrehozd lelked legmélyén elrejtve ringatott utópikus gondolataidat. Lépj afelé, amit szeretnél látni magad körül! Earthship, vályog, no waste, ökolábnyom, önismeret, önmunka…bármelyiken elindulhatsz, rengetegen csinálják már. 
Gyergyóban is Eartship.

Vászonzsákoslány 

Szóval ammondó vagyok ha legbelül fájdalmat okoz az élet, lépj ki a megszokott pusztító hétköznapokból! Fogd kézen párodat, családodat, vagy simán menj egyedül és változtass! 

MINDENED MEGVAN.

É L J   V E L E !

Szólj hozzá

Változás Egészség Természet Család Boldogság Forrás Aranykor Fiatalok Gyógyítás Utópia Önismeret Paradigma váltás Új minta Eredő Belső munka Önmunka ÖnMAGam