2022. dec 11.

A Misztérium kezdete

írta: P.Gabriella
A Misztérium kezdete

5c909ccf-6795-44ab-9a27-efb3b15c539d.jpeg

Idén sokkal előbb rámjött az Ünnep. Így az Anya által megszülető Misztérium is előbb kezd kibontakozni bennem. Izgatottan várakozom, figyelek a rezdüléseimre. Akár emberről, akár eseményről, akár csak úgy az egyedüllétről van szó. Néha “rossz” döntéseket hozok, bár ezek sem szimplán “rosszak”, hanem oktatóak, önmegismerőek, önbeteljesítőek. Rendezem, rendezek. Bentről és Fentről is vizsgálom magamat. 
Előtérbe kerültek a férfi kapcsolatok. A régiekkel azonos és mosttal változni kívánóak is. Ijesztőnek tűnő, erőszakos, kéretlen ölelések, az alkohol (bor, pálinka…stb.) szó kimondásával járó azonnali reakcióim, a “neígycsináld hanemúgy” szófordulatokra való ajtó becsapások részemről való megnyilvánulásai. A határok, amiket feszeget a kívül, de amiből nem akarok már engedni. 
Én, Én vagyok. 
A testemhez való közelség határainak kéretlen átlépése, az ital vagy étel fogyasztásomban való akadékoskodás, a ruházatom milyenségére tett helyre igazítás már nem kívánatos tényezők az életemben. Beszélgethetünk ha a másik fél elfogadását nyilvánítja ki. Kérdezhet is, szívesen elmondom a bennem lévő miérteket, hogyanokat is. De van egy határ, amit senki nem léphet át, vagyis ritka az a személy, akinek engedem. De ehhez engedély kell, ami nyilvánvaló. Nem a “csendazbeleegyezéstjelent”, meg “anemazlehetigen” fura gondolatmenetek mentén. Hanem az őszinteség és a szó valódi értelme mentén. Ha látom valakin, hogy igazán érdekli a bentem, akkor leülök vele, időt szánok rá. De a felületes, mások kárára önérvényesítő emberek már hagyjanak békén. Képes vagyok barátságban lenni úgy nőkkel, mint férfiakkal. Ez utóbiakkal létezik mély, baráti viszony, nemcsak pár, vagy szex központú. És amelyik férfi képes erre, azt nagyon értékelem! 
Ezen a ponton jelennek meg a szellemiségem felé való tiszteletet kinyilvánítóak is. Akik már képesek akár fejet is hajtani a bölcsesség előtt. Az alkalmazott tudás előtt. Az új építésének szükséges és emelő munkája mellett. 

Szóval hozom fel…az Élő Sötétség nyugalmából…lassan, de biztosan jelenik meg a Világosság. 

Egy-egy ilyen koszorúcska megkötése, díszítése nagyon mély erőket hív elő, mormoló ráolvasásokat ébreszt fel, bűbájt hoz. 

75b9e366-deb6-4162-b4a9-fa221fe2b079.jpeg

f74d49d9-042b-40b9-ac09-8c0925b5f5fe.jpeg

cdbc9d94-e0f7-4ccc-86b0-4b038bec15c0.jpeg

Szólj hozzá

Férfi Gyógyítás Önbizalom Önismeret Önvédelem Sötét Misztérium Nő-férfi Világosság