13. Holdtölte előtt
Valami készül…kedvenc színeim
Olvasom a fájdalmakat…amiket a felemelkedés miatt van…mondják…de nem, mégis igen…azért fáj, mert még nem vetted észre, mitől…amint felismered (ez nagyon egyszerű dolog, mindennapos), elmúlik…vagy simán ne akarj fejlődni…ne akarj sehová “menni”…csak hagyd, hogy az EGÉSZ lényed jelen legyen!…ennek adj teret!…a jelennek…ne siess!…semmiről sem maradsz le!…minden jókor történik…élvezd a zenét!…láss másokat…úgy igazán!…a Világosság nem a tettektől lesz, hanem a pillanattól…mindig attól, ami éppen VAN…bocsáss meg magadnak!
Gyakorlom én is..van amikor korlátoz saját magam gátja…a kint ehhez képest elhanyagolható…az észrevétel hatalmas erő…állj meg!…ne akarj valaki lenni…mert már az vagy…
ÚSSZ LE A MÉLYBE!
Nyers céklasaláta - reszelt cékla, narancs bél, metélőhagyma virággal ízesített, házi almaecet, méz, só.
Apró fehérbabból, hagmyás ragu, kaporral, majorannával, borsikafűvel, lestyánnal, tárkonnyal, paprikával.
Mozsárban őrlöm az aktív szenet.
Fúszeres almakompótlé - 4-5 apró alma, egy fahéjrúd, egy csillagánizs, kevés narancshéj, fél kicsavart citrom, sok víz és a végén, mikor langyos ízlés szerint méz.