2022. sze 27.

Bertha Dudde - Utalás a természeti eseményre

írta: P.Gabriella
Bertha Dudde - Utalás a természeti eseményre

e8a38951-776e-4dde-8c79-70597b2b9fc5.jpeg

MA-AT tolla és a szívek vizsgálója



Szabad akaratú ember…
Ki az, aki szabad akaratú?
Aki keresi önmagát, keresi a lelke, szelleme útjait.
Aki megnyitotta szívét és gondoskodik arról.
Jézus így beszél:

“Mégsem értitek-é, hogy minden, a mi a szájon bemegy, a gyomorba jut, és az árnyékszékbe vettetik?
A mik pedig a szájból jőnek ki, a szívből származnak, és azok fertőztetik meg az embert.
Mert a szívből származnak a gonosz gondolatok, gyilkosságok, házasságtörések, paráznaságok, lopások, hamis tanubizonyságok, káromlások.
Ezek fertőztetik meg az embert; de a mosdatlan kézzel való evés nem fertőzteti meg az embert. “

Máté 15:17-20

Ezzel,nekem is van bőven dolgom.
Nem elég kinyitni a szíved, de tisztítani kell azt. Minden gondolatunk oda van betéve. A szívedből küldött szeretet alkalmatlan a SZERETET szóra, amíg magad a szeretet állapotát képtelen vagy magadban megteremteni.
Nem a vallásos dogmákra és a vallás felé hajlásra igyekezlek terelni, hanem a mindig jelenlévő szeretet felé.
A mostani történések ésszel nem érthetőek meg. Tovább kell haladni magunkban.
Nyitottnak kell lenni az állandó megújulásra most.

0fe9776a-b3a6-44bb-a374-c21231dc3695.jpeg

MA-AT


Az ősi egyiptomiak az agyat kidobták mumifikáláskor, de a szívet megtartották és edényben őrízték meg, mert azt vallották, hogy a szívben van a tudatosságuk beírva. MA-AT a kapu őre ezt vizsgálta az IGAZság pillanatában.

>+++——————————————————————————————————————————-+++<

B.D.Nr.6388. 1955. 10. 30.

Bertha Dudde - Utalás a természeti eseményre

Szavamat mindenfelé elvezetem, és ismerem a helyes utakat és eszközöket, hogy a jóakaratú emberek olyan szellemi érték birtokába kerüljenek, amelynek én vagyok az eredete. Tudom, kiben van jóakarat, hogy meghallgasson, és valóban, nekem minden lehetséges, az is, hogy olyan formában szóljak hozzájuk, amit el tudnak viselni. De azokra is gondolok, akik még teljesen üresek, akik még nem éreztek vágyat szavaim után, akik felém forduló gondolatok nélkül élnek - akik csak a világot, és annak javait látják. Szavamat hozzájuk is elvezetem, ismételten megszólítom őket is - de annyira erőszak nélkül, hogy meghallhatnak, de nem MUSZÁJ meghallaniuk.
Először az akaratuknak kell megelevenedni, hogy más szférából is meghallgassanak valamit, nem csak abból, amibe maguk vannak. Erre indíttatást ismételt beszélgetés, könyvek, világesemények, egyes szükséghelyzetek, vagy balesetek adhatják. EZEK helyes irányba terelhetik az emberek gondolkodását - a végtelenbe - hozzám, a szellemi szférákba, majd aztán akarata alapján táplálékot is kap hozzá.
Nehogy azt higgyétek, valakitől is megvonom szent segítségemet, azt se higgyétek, hogy kegyelem nélkül egy ember rendbe tudna jönni. Én mindenkiről gondoskodom, de hogy van-e eredménye, az a szabad akaratú ember ügye. Szavamat az egész világ hallja, nekem csak engedelmes földi gyermekre van szükségem aki megnyitja szívét, és akkor közvetlenül tőlem kaphatja az igazságot. Ezt az igazságot majd továbbviszi, mert én ismerem a fogadóképes embereket. És ahol csak egy pici eredmény is várható, ott a földi gyermekeimet egymáshoz vezetem.
A VILÁGOSSÁG KÖVETEI pedig mindenhol kiosztják a világosságot, bárhol is legyenek. Ugyanazt az igazságot hirdetik valamennyien, mert az én küldötteim, akik a végső időben minden országban, és minden helyen fellépnek. Egyetlen éhező lélek sem marad erőtlenül, és egyetlen vágyakozó szív sem betöltetlenül.
Mert minden vezetésem alatt áll, eget és földet az én akaratom kormányozza. Én gondozok minden egyes teremtményt, lehetőséget teremtek neki, hogy üdvözülhessen. Valódi predikátorokat is ébresztek mindenütt, akiknek SZELLEMEM sugallja, hogy mit mondjanak, és akik annyira bensőségesen az enyémek, hogy bennük SZELLEMEM által munkálkodhatok. Mindenütt lesznek eredmények, de lesznek mindenütt olyan emberek is, akik visszautasítják, hogy szívükhöz közeledjek. Szavamat hallják, de teljesen visszautasítják - és ezért hatás nem érződik rajtuk.
De őket is megszólítom - egész életük végéig újból és újból megszólítom őket, mert egészen haláluk órájáig azon fáradozom, hogy még földi létük alatt hozzám találjanak. Igaz, megszámlálhatatlan az a tömeg, kik még távol vannak tőlem, és akik nem keresik hogy csökkentsék ezt a távolságot. De szeretetem és gondoskodásom ugyanúgy az övüké is, mert vissza akarom nyerni minden teremtményemet, ezért egyet sem adok fel, míg utolsó órájuk el nem érkezett. De az akarat szabadságához nem nyúlok.
Amit szelíd fáradozásaim nem tudnak létrehozni, amit szavaimmal nem tudok elérni, az majd lehetővé válik A SZOKATLAN TERMÉSZETI ESEMÉNYEK által. Az embernek akkor nem lesz más választása, mint hogy vagy feladja önmagát, vagy olyan hatalomnál keres segítséget, amely erős, és tud segíteni.
Már az is előrelépés, ha elismeri ezt a hatalmat, és meghallom az ilyen emberek segélykiáltását, és megmenekül az örök pusztulástól. Hangom mindenhol felhangzik, halkan és hangosan is hallható lesz. És mindenki megérezheti, hogy őt szólítottam, mindenki kaphat kegyelmet, és felébredhet az életre akiben van jóakarat, és figyel a hangomra. Mert szeretetem menteni akar, oda akarja ajándékozni magát, és életet akar adni mindenkinek, aki még a halálban van.

Ámen.

>+++——————————————————————————————————————————-+++<

Szólj hozzá

Változás Szeretet Szív Bertha Dudde