2022. sze 23.

Bertha Dudde - Segítség a Világűrből?

írta: P.Gabriella
Bertha Dudde - Segítség a Világűrből?

Eljött az ideje ennek is.
2010-ben olvastam először Bertha Dudde lehívásait. Faltam, folyt belém az IGAZ. Elvonatkoztattam attól, hogy ő valószínűleg vallásos nevelést kapott. Így a beszélő megnevezésén simán felül tudok emelkedni. De a zavarodottság miatt - ami a jó emberek között megjelent -, úgy gondoltam, hogy most előásom és megosztom veletek.

>+++—-————————————————————+++<

“B.D.Nr.7043. 1958.02. 15.

BERTHA DUDDE - SEGÍTSÉG A VILÁGŰRBŐL?

Földi gyermekeim - ti mind arra vagytok kiválasztva, hogy elérjétek az üdvösség legmagasabb fokát. Nektek, akik itt a Földön éltek, a legmélyebb mélységen kellett áthaladnotok, mert mint ős-teremtésű szellemek ebbe a legmélyebb mélységbe zuhantatok. Nem én száműztelek oda! Most, hogy a segítségemmel átdolgoztátok magatokat a legmélyebb sötétségen, most a Földön a legutolsó menetet járjátok. A tulajdonképpeni éneteknek már csak a legutolsó akarati próbát kell letennie, ami örök sorsotokat eldönti.
De az akaratnak ez a kipróbálása - épp azoknál a lényeknél akiknek a legmélyebb mélységeken kellett áthaladni - a korábbi gondolkodásnak és törekvésnek hatalmas változását kell bemutatnia. Biztos, hogy ez magasra is lesz értékelve! Mindez érthetőbbé válik, ha azt is tudjátok, hogy egyéb iskolaházaim azoknak a szellemi lényeknek a tartózkodási helye, akik nem
buktak annyira végtelenül mélyre. Ezért küzdeniük sem kell olyan szokatlanul erősen, hogy ismét a világosság szférájába jussanak.
Tehát ti emberek egykori bukástok miatt szokatlanul meg vagytok terhelve. Ezért kell egykori éneteknek, a bukott ős-szellemnek ennyire küzdenie. Ha a muszáj-törvényben a lassú emelkedés végbe is ment, a végső akarati próba mégis rendkívüli módon nehéz - de nem kilátástalan! Mert a Megváltó Mű kegyelmei minden egykor elbukott ős-szellemnek rendelkezésére állnak! Emellett még a világosság lényei is végtelen számban állnak mellettetek, eltelve szeretettel mindent megtesznek, hogy helyes döntésre segítsenek. Tehát akármennyire nehezek is a földi feltételek, mégis teljesíthetők, és akik teljesítik, azoknak a jutalmuk csodálatos!
Mindez törvényes rendem keretein belül megy végbe. Ezért a világosság lényei sem osztogathatják kedvük szerint a segítséget, hanem folytonosan akaratommal egyetértésben tevékenykednek. Ugyanis amint a világosságban vannak, akaratuk már azonos az enyémmel! Tehát az én akaratom segíti, vagy akadályozza meg őket, hogy a Földön testben élők javára dolgozzanak! Tudnotok kell: a kormányzás az enyém, és akaratom mérvadó minden szellemi lénynél aki nekem szolgál - tehát a Világosság Birodalmában él!
Most már azt is megérthetitek, hogy a világosság lényei nem alkalmaznak semmiféle kényszerítő befolyást - mert az nem felel meg akaratomnak. Én szabad akarati döntést kérek! Nem kényszerítem az embereket arra, hogy elfogadják szavaimat! SZAVAIMAT, amelyek a szabad döntés megtételére a legnagyobb segítséget adják, amelyek a szeretetem és kegyelmem bizonyítékai! Nem adom hozzájárulásomat, hogy a világosság követei munkálkodásuknál kényszerítő BIZONYÍTÉKOKAT juttassanak az emberek hez! Ezt nem is tennék meg soha, mert tisztán látják Szeretetem és Megváltásom Tervét. Tudják, hogy kényszerrel és bizonyítékkal nem lehet eredményt elérni.
Viszont bizonyítás lenne, ha az Univerzumból lények közelednének a Föld felé, akik állítólag az én megbízatásomból segítséget hoznak. A földi bajokban csak én tudok segítséget nyújtani - de szellemi ínségben hitre kényszerítő módon ez nem mehet végbe. A világosság követei is tudnak segítséget nyújtani, de ezért nem fogják magukat látható módon materializálni! Nekik erre nincs szükségük! Tudják, hogy ez a szabad akaratot befolyásolná. Az ő segítségük szellemi hatás, ennek egyedüli feltétele, hogy kéritek, és megengeditek e hatást! Ez soha nem megy látható módon végbe!
Ha azt hiszitek, hogy a Földnek és lakóinak szüksége van a szellemvilág segítségére és oltalmára, ha azt hiszitek, hogy a világosság lényei által meg lehetne akadályozni és meg lehetne szüntetni a pusztító emberi akarat befolyását - akkor ez a hit segítséget biztosít nektek.
De ez sohasem megy végbe oly módon, hogy az egyéb világok lakói hoznak segítséget! Gondoljátok meg: milyen kicsinek vélitek a ti Isteneteket és Atyátokat, hogy neki ezekre a "csillaglakókra" szüksége van!!!

Különben is, kik a csillaglakók? Ők is a felfele fejlődés küzdelmei között lévő szellemi lények, akik egyszer - mint teremtményeim - a Világosság Birodalmába jutnak. Ők is folyton azt kívánják, hogy közelebb kerüljenek Istenhez. DE MINDIG CSAK AMA CSILLAG TERÜLETÉN TARTÓZKODHATNAK, ahova szeretetem és bölcsességem helyezte őket!
Igaz, hogy minden jó lény gondolati sugárzását elvezetheti a mindenségben küzdő szerencsétlen lényekhez. Ez a gondolati sugárzás mint erő érinti ezeket a lényeket. De a lények a területüket nem hagyhatják el! Erre nincs is szükségük, mert megszámlálhatatlan angyal és világosságbéli lény van, akik az egyes csillagokat jól ellátják. Ezenkívül minden egyes csillagnak van egy soha el nem múló erőáramlata, és ez az ÉN SZAVAM , amely mindenhol felhangzik!
Szeretetem kisugárzásának megvan az az ereje, hogy minden egyes lénynek - minden egykor elbukott ősszellemnek - lehetővé tegye a hozzám való visszatérést! De ha a lény a szavamat nem értékeli - nem veszi tekintetbe, és ezzel az ellenállását jelzi - ezt soha erőszakkal meg nem töröm! Erőszakra az angyalok sem képesek, akkor sem, ha leszállnának a Földre. Hacsak annyira nyilvánvalóan hírül nem adnák hogy az én küldötteim, hogy kényszerítő lenne ennek hite - de ez sohasem lehet az én akaratom, és hozzájárulásomat se kapja meg soha.
Mikor ti emberek azt hiszitek, hogy kapcsolatba léphettek más világok lakóival - erről bizonyítékot is akartok. De ha szellemben felébredtetek volna, már minden bizonyíték nélkül is tudnátok ezt!
Mivel szellemben még nem ébredtetek fel, teljesen távol vagytok a szellemi törekvésektől, nem tudjátok mi a Teremtés célja. Így ezek a "materializációs bizonyítékok" sem visznek el a szellemi útra, csak földi kutatásokra ösztönöznek. De ezekből szellemben nem nyertek semmit. A világosság lényei ezért nem ismertetik fel magukat, nem adnak olyan "közléseket", amelyek ne állnának összhangban Megváltó Tervemmel.
Minden világossággal telített lény, aki az én megbízatásomból azon tevékenykedik, hogy nektek segítségetekre legyen a végidőben, ezt mindig a szellemi eredményért teszi. Hogy az emberek felém, Örök Istenükhöz és Atyjukhoz forduljanak, hogy a Földön elérjék a legmagasabb célt, hogy a legnagyobb akarati szabadságban megtegyék az utolsó próbát, hogy újra beléphessenek abba az állapotba, amely boldogságot, fényt, erőt, és szabadságot hoz nekik.

Ámen”

>+++—-————————————————————+++<

f8e6eff8-ecca-4b2c-a8d9-90ae34697a24.jpeg

Szólj hozzá

Bertha Dudde