2022. már 26.

Napi gondolat 22/3/26

írta: P.Gabriella
Napi gondolat 22/3/26

d0957b18-929c-437e-b78d-b46310e4dc83.png

BOLDOGSÁG

Sok minden történik a föld erejében. Állandó pulzációt kap a körülötte lévő bolygóktól és a világegyetem más naprendszereitől. Áramlások sora határozza meg a rajta élő emberek életminőségét. Sokan mondják, hogy ezért fáj a tested, előtérbe kerül egy-egy betegséged. Azt mondják ez az oka. Erre azt mondom Golenya Ágnest idézve, hogy IS-IS.
Mert valóban a földrezgésének emelkedése, amely előidézi a változást, valóban hagy a földi testben fájdalmakat. De miért? Nem azért mert ez velejárója, vagy magától értetődő dolog. Azért mert, ahol fáj, ami betegség megjelenik vagy visszajön, az jelzi hogy van még dolgod belül. Magadban. Csak úgy tudsz emelkedni, ha benézel a “belső várkastélyodba” és kijavítod az ott lévő hamis tudást, rossz gondolatot, mintát.
Most a szeretetet kell tanulnia sok embernek. Ezért megjelentek azok, akik ezt tanítják nekünk. Mert megélték már.
De végső valóságként felfogni ezt gondatlanság és könnyelműség lenne.
A szeretet nem mindenkire hat. A szeretet nem mindenre a megoldás. Ideges, zaklatott lelki állapotba kerül, aki még nincs ott, hogy ezt befogadja. Ha nyomulok, akkor még a szabad akaratába is beleszólok. Hagyni kell.
Hogy mit?
Hogy emelkedhessen a saját ütemében.
Aki már a szeretetben rezeg, az érzi, hogy van valami más is. Hogy ez nem a végső léc, amire felléptünk.
Ha az előbbiek tartalmát érted, akkor lépni tudsz.
Merre?
A DERÜ felé. Amikor olyan nyugodt vagy. Békés már. Nagyon kicsi választja el a szeretetet a derütől. Szinte észre sem veszed, hogy már ott vagy.
Mivel minden embernek más a rezgése, megérteni csak a különböző lépcsők meglépésével tudod ezt. Amikor elértél egy fokra, akkor már érzed és néha éled is a következőét. (Persze vannak ingó fokok is. Mikor nem tudom tartani még, vagy visszalépek a nem elég erős megtapasztalás miatt.)
Nekem a derű az, ami kifejezi a BOLDOGSÁGot. Már nem akarok belebogozódni más emberek érzésvilágába. Megnyugodva tudom követni őket, anélkül, hogy beleszólnék a szabad akaratukba. Képes vagyok csatlakozni a Felsőbb Lényükhöz/Isteni Önvalójukhoz/Szellemükhöz és ezzel EGY is tudok lenni. Nem a földi testével, nem a gondolataival, nem a hangulataival, személyiségével.
Nagyon jónak találom a Hawkins tudattérképet ehhez. Önvizsgálat is egyben. Mi az amit már tartósan tudok tartani?
https://hawkinstanitasok.wordpress.com/about/a-tudatterkep/

Ne felejtsd el! Mikor megléped a következő lépcsőt, a szellemi nemzettségedben ezreket emelsz ezzel. Ezért nagyon fontos az egyéni fejlődés, önmunka.

f5d2a9cb-ba91-47a5-9bba-3b5ee60b12e9.jpeg

Szólj hozzá

Élet Egészség Szeretet Boldogság Bölcsesség Derü