2021. sze 27.

Téli napforduló előtti időszak 2.

írta: P.Gabriella
Téli napforduló előtti időszak 2.

7764803f-8c28-4173-acf9-095807c28b12.jpeg


Húúú! Van ám mára feladat.
Kihúzott kártyáim kettőnknek, ma egy emeléssel kettő jött. Két helyen emelődött meg a pakli.

3c540b1a-dd59-4fcb-8c27-bb725cd38221.jpeg


“X. Szerencsekerék

Egyetlen lap képes csak ilyen felejthetetlen élményekkel megajándékozni, melyek egyben a könyörület magas szintű tudását rejtik magukban. Már egy ideje sejtjük, hogy bizonyos tapasztalatokat a hozzá fűződő reményeinkkel együtt nem lehet többé a szőnyeg alá söpörnünk. Olyan tapasztalatokat, amelyek sok gyötrelmet tartottak fent, és amelyek talán generációkon át voltak jelen, mély nyomot hagyva az érintettek szívében. Vannak élethelyzetek, amelyekről úgy gondoljuk, bár nem kellemesek, mégis meg kell barátkoznunk velük. Éretté váltunk az új szintek rögzítésére, ezért a Szerencsekerék Lényed időzítésével és vezénylésével rácáfol az idejétmúlt igazságokra, és valami fantasztikussal együtt viszi el a szenvedés körforgását. Megtöri a megszokást, és kimondja, hogy a kellemetlent nem fogadjuk el. Közeledünk az eredeti Szándékainkhoz, ami egy életen át az úton tart minket, és nagy erőfeszítések árán, de mégis hálával, elfogadjuk a felejthetetlen távozását, ami szenvedésünk terhét leemeli arról a felismerésről, hogyan lelhet egy szív valódi megnyugvásra, annak birtokában, amin keresztülment.”

…és…

ea56c256-0985-4110-a585-52e17a12e00f.jpeg

“V. Uralkodó

Miért is félnénk a saját hatalmunktól? Miért is félnénk őszintének, határozottnak lenni, igent mondani önmagunkra és végre megtenni azokat a lépéseket, amelyekről most már tudjuk, hogy helyénvalóak és a kötelességünk? Összehangolódva saját, örök érvényű igazságainkkal, végre bátran és megingathatatlan módon leszünk képesek fókuszálni terveink fejlődésére. Sok értékes momentum van jelen az életünkben, amelyeket mi magunk hoztunk létre. Az Uralkodó úgy menedzseli a saját tapasztalatait, hogy a minden létezőben feltárt jót megóvja, a számára elfogadhatatlan dolgokat pedig határozottan képes távol tartani magától. Az elképzelésünk mindabban, amit jónak vagy kívánatosnak vélünk, egy szikrányi kétség nem lehet. Az Uralkodó tudja, amit tud, és követi ezt az irányt. Már nagyon sok időt töltött tervei feltárásával, a vele való kapcsolata erős. Ennek alapján az a feladatunk, hogy amit legbelül dédelgetünk, megfontolt összpontosítással megtanuljuk kifejezni mindennapjaink során. Emellett az Uralkodó tipikus mintáinak fejlesztésével kiegyensúlyozottabb alapokat hozunk létre az apai-férfi mintáink kedvező irányba való megváltoztatásához. Hiszen Ő az a mintakép, aki az Igazság megőrzésével és a valódi kötelességek vagy fontos feladatok megértetésével békét és nyugalmat hoz egy közösségben.”

Teremtő Tarot

Szerintem ismét fontos üzenetek a mostra.

Ma volt egy kis hozzászólásom egy kedves barátném bejegyzéséhez. Nem akartam először írni. De szeretem őt és gondoltam megosztom vele az én gondolataimat.
Erre fel meghallgattam egy üzenetet, amit és amiből nem mindig tartok úgy, ahogy a hölgy mondja, de ez most ott van.
Kapcsolódik a hozzászólásomhoz és gondolataimhoz a mostani időre. Vegyétek, hallgassátok értelemmel és bölcsességgel.

7a022f7e-892a-4ae4-a200-81c20111b02e.jpeg

Babgulyás vendégváró.

891253d2-306e-4e94-ac9b-f524789ffa12.jpeg

Egy nyugodt, jól sikerült, mindenkit elégedettséggel eltöltő vasárnapi ebéd utáni hangulat. A vendégeskedés jó. Energiacsere. Fellazítja a letapadt, megszokott energiateret, amiben él az ember.

SZÉP JÖVŐT!

Szólj hozzá

Család Tarot Napforduló Téli Napforduló Ilara üzenete