2021. júl 10.

Őszi napéjegyenlőség előtti időszak 4

írta: P.Gabriella
Őszi napéjegyenlőség előtti időszak 4

64bfab70-191f-4cf4-8da0-0f8b015b9713.jpeg


Miközben lányok, nők, anyák, banyák fontos fordulójukon segítek cseppjeimmel, íreimmel, kenőcseimmel, nagyon foglalkoztat saját megélésem is.
Visszanézek az elmúlt 40 évre és merítek magamnak bölcsességet belőle. Hogy ezeket is, mint megélt tapasztalatokat tudjam tovább adni. Hátha valakinek pont ekkora és ilyen formájú a cipője, mint az enyém. �
Foglalkoztat a modern női viselkedésben kialakult állapotok elemzése, gyógyítása, melyet az alkotással, a bennünk lévő ügyesség kibontakoztatásával, mint lehetséges segítő alappal tudok elősegíteni.
Már 2011-ben olvastam Szabó Judit - Fordulópont, változó kor a nő életeben című könyvét.
Fülszövege:

“Korunk talán egyik legutolsó tabutémáját, a nők változó korát mutatja be a szerző egy egészen új, meglepő, és egyben bátorító nézőpontból. A mai modern élet ellenére még mindig sok tévhit, előítélet és tisztázatlan kérdés kapcsolódik e fontos életszakaszhoz.
A könyv első része ezért a változó kor szellemi hátteréről, valódi okairól, és az itt megoldandó spirituális feladatokról szól, hasznos gyakorlati tanácsokkal kiegészítve. A második rész a változó kor lélektani oldalát mutatja be, felhívva a figyelmet azokra a sorsdöntő lépésekre, amelyeket a nőnek ezekben az években kell megtennie, hogy élete második felét egészségesen és kiegyensúlyozottan élhesse. A szerző bemutatja az anyaság és a termékenység átalakulását, valamint a női kreativitás kibontakoztatásának lehetőségeit is. A kötet harmadik része a változó kor testi tüneteiről szól, amihez egyedülállóan gazdag alternatív gyógymód gyűjteményt csatolt az írónő, hogy ezek segítségével minden érett asszony szabadabban és bölcsebben dönthessen egészsége megőrzéséről. A könyvet az érett kor megbecsülése, és a női lét tisztelete hatja át, amely segít feldolgozni és elfogadni életünk egyik legnagyobb változását.”

Ajánlani tudom, minden e korban leledző nőtársamnak, de ahogy tapasztalom a férfiak is elérnek ide.

Mit ad Isten, a mai tarotban a Botok Ásza lapot húztam:

“Ha feltesszük magunknak a kérdést, hogy melyik az a folyamat vagy tevékenység az életünkben, amelyben igazán annak érezzük magunkat, amilyenek vagyunk, amiben képesek vagyunk kiterjedni és megérinteni tehetségünket vagy kreativitásunkat, akkor azonnal tudni fogjuk a választ. Olykor elbizonytalanodik az ember, hogy van-e értelme mindezzel foglalkozni. A Botok Ásza megerősítés abban, hogy az alkotás velünk született képesség, ami a lényegünk, ezért meg kell engednünk, hogy vezessen minket. Értelme van annak, hogy azt az időtöltés vagy azoknak az embereknek a társaságát válasszuk, amelyben szabadok, áldottak, fesztelenek lehetünk, valamint növelik az életszeretetünket. Ez az életszeretet lendületben tartja az életenergiát, ami örömben táguló, terjedő élményeket húz a közvetlen valóságunka.”

Teremtő Tarot

3c42e62b-458b-4a30-a871-a842c7a35abb.jpeg

f8e152b6-e5bb-4d8a-a2da-d191bff9561f.jpeg

Vajon mennyire lehet fontos ez az üzenet a mai érett nőknek, ha duplán megkaptam mára, mielőtt ideültem nektek írni?
Szerintem nagyon!
Rengeteg változás van ebben a korban. Nemcsak a hormonjainkban (amit nagyon jól szinten lehet tartani a gyógynövényekkel, mozgással és szeretkezéssel), hanem gyermekeink kirepülésében, munkahelyünkön való álló állapotban, a kiteljesedés hiányában.
Valamiért nagyon szencsés természetem van ebben. Gyermekeimet könnyen az útjukra bocsátottam. Édesanyám jó nevelő volt ebben.
Elég bátor voltam mindig, hogy nyakamba vegyem a változás sűrű zsákját és MAGam ura legyek.

d55e3dbd-20a9-4d40-8d3a-2b10cd2355d0.jpeg

14586808-0007-437b-97e8-b43dcdffdc6f.jpeg

Serkentelek, ha meg a döntéssel bajlódsz. Ne habozz!
Mindenkiben ott rejlik az a plusz, amit SZÍVesen végez és mélyen mar akár születése óta ott lapol rejtekin. Engedd, higy előjöjjön!

SZÉP JÖVŐT!

Szólj hozzá

Változás Kamra Napéjegyenlőség Őszi napéjegyenlőség