2021. feb 22.

Napi gondolat 21/2/22

írta: P.Gabriella
Napi gondolat 21/2/22

94fb5477-ae70-4bea-9094-a31aac4da18a.png

Le kell győznünk a Sárkánnyá lett ősi kígyót, a vágyenergia miatt deformalódott DNS-t helyre kell állítanunk. Ha az Egóról lemondunk, aktiválódik az Isten-gén, felébred az Isten-ember.mhelyre áll, nemcsak saját lényünk DNS-e, de a kibillent világban is helyreáll a harmönia.

A Nagy Kozmikus Korszak végén felébred majd az az Aranyasszony, aki helyreállítja az energiákat. Életével és Sorsának felvállalalásával, legyőzi az Ősi Kígyót.

Az Ősi Kígyó nem más, mint a humán DNS.

Az Edenkertebn a Tökéletes Emberpár eszik a tiltott fáról, a Tudás Fájáról. Meglátja önmagát a FénBen, és a káprázat rabjává válik. Leválik a Mindenségről. Ez egy elég komoly genetikai módosulást hoz magával: halandóvá válik. Öntudata, gondolkodása és cselekedetei fottása egyre inkább saját kútfeje, de lelke és szelleme is e téridőhöz idomul végleg. Ez az első halál. Innen van visszaút: ha újra Istenhez talál, aktiválódik az alvó Isten-géb, és feléled az Istenember.

A DNS kígyöszerű kettős spirálja miatt a legegyszerűbb elmagyarázni mindezt az embereknek a kígyó “csábításával”. Legaőzni a kígyót nem más, mint legyőzni halandó Egónkat és felébreszteni ismet az isteni Ént.

Az Aranyasszony megnyitja újra az Aranykaput. Egyesíti magában ismét az Embert és Istent, helReáll a Hold es a Nap egyensúlya. Megszűnik a látszat, nincs több káprázat, aki követi, szemtől szemben megláthatja a Teremtőt (TE-RAM-TU).

A világban megszűnik a dualitás, aki kér az aláhulló Let vizből, m3g,enekul. Nem fog rajta a második halál: a lélek halála. 
Ehhez kell a szív tudása. 
Az Aranykapu előtt ismét egymasra mosolyog Nap és Hold, és Földanya erői ismét az aranykor szerint pulzálnak tovább. Azt az egyesült pulzálást azonban a 

- hazugok,

- ellenségeskedők,

-nyereseghajhászok,

- tolvajok,

- gyilkosok,

- háboruskodók,

- uzsorások

és a világ többi szemete nem fogják elviselni! Szívük megég, és lelkük így örökre elpusztul!

Purisaca Golenya Ágnes 

 

Szólj hozzá