2020. nov 30.

Várakozásról...várakozásra...új advent 1.

írta: P.Gabriella
Várakozásról...várakozásra...új advent 1.

65543276-7283-4d7e-abec-4bb49181bdf5.jpeg

Kép... ELSŐ

Ha elvégezted az elmúlt hónapok alatt a belső folyamataid feldolgozását, akkor mostanra eljutottál egy felismerésig magadban. R. Steiner ezt IGAZSÁGOSSÁGnak (mértéktartás, megfontoltság)hívja. Ahhoz, hogy igazságos legyél a megkülönböztetés (finom kifejezése az ítélkezésnek) képességét kell gyakorolnod. Ahogy kozmikus mesterünk tanította:

>+++ legyetek azért okosak mint a kígyók, és szelidek mint a galambok. +++<

Máté 10:16

Óvott minket a mindennek az elfogadásától.
A konzumidiótizmus, a civiláziós betegségek, a nagymonitoristene is idetartozik.
Öntsetek ma tiszta vizet a pohárba. Ehhez kapunk a Teliholdtól is erőt, kiteljesedést.
Ha a bolygók, Égitestek üzenetét lehozzuk világunkba, akkor a Hold akkor világít a legszebben, legteljesebben mikor a Nap bevilágítja. Ebben a földi létben, a régiségben a hold volt a nő, a nap a férfi. Vajon az elmúlt évezredekben a férfiak be tudták-e teljesíteni küldetésüket ezalapján? Hogy megvilágítsák a nőt és erőt adjanak neki ezzel? Hát NEM! Ez egy lényeges pont a továbblépéshez...gondolkozásra.
Mivel a bennem lévő erőket - hold/nap, feminin/masculin - kell egyensúlyba hozni, ezért nekem elég mostantól arra koncentrálni, hogy az én kitörő erőm, kifelé megnyilvánulásom mutassa a belsőm mély megéléseit, megérzéseimet, Istenanyai gondoskodásom szép esszenciáit. 

Kívánom az ÚJat ebben az adventi időszakban!

 

Szólj hozzá

Hold Advent Istenanya Ünnep Paradigma váltás Új minta