2020. sze 10.

EGYetemesség

írta: P.Gabriella
EGYetemesség

7e56509b-7c9d-44f0-a44b-be3a5c95c3f9.jpeg


Egyre többször hallom, hogy térjünk vissza a természethez.
Igen.térjünk!

De visszatérni a természethez - a föld, a patakok, a madarak, a gyógyító növények, állatok közösségéhez -, csak a megpihenés erejéig elég. Mert nem csak ez vagyok. Ez még nem az a tér, ami elegendő lenne, ahhoz, hogy megéljem a benne: rejlő erőket, minőségeket, tudást. Ez még a fizikai lét, mégha egy magasabb szintje is. 
Én a világegyetemmel kapcsolatos lény vagyok. Kozmikus, más szóval. Ki kell terjesszem magam, hogy megérthessem a magasabb elrendeléseket is. Közben pedig ÖnMAGom felé is haladnom kell. Mert a magam EGYetemességét éppen úgy meg kell ismerjem, mint a világEGYetemességet. Ezen megismerések visznek aztán el az Isteni részem felé is, hogy az ABSZOLÚT Istent is felismerjem magamban és kívül is. 
Amit mondani akarok az az, hogy ne állj meg!

413c579f-cd2d-4a63-be8a-2b3418351f9f.jpeg

Mindig van tovább! 
Végtelen számú szálon indulhatunk EGYenként. De Aki a teljességével van, EGYségben él, azzal már tudok EGYetemes szinten köz-Ős-séget vállalni. Mert csak az EGY tanához való kapcsolódás visz EGYmáshoz minket. 
Az EGY tana, isteni rendje belénk van írva. Ha kutatod, keresed MAGodban, ha kéred a megismerésre való lehetőséget, akkor felnyílnak a zárt kapuk. Van, hogy elég valakinek egy mondata, van hogy elég egy simogatás, van hogy elolvasol egy könyvet és van hogy olyan mélyen feladod a külsőt, kiüríted magad, hogy azonnal ott leszel és TUDOD. 

CSAK TALÁLD MEG!

SZÉP JÖVŐT!

Szólj hozzá

Élet Tudatosság Hit EGY Test-Lélek-Szellem