2020. aug 17.

Szakad a cérna

írta: P.Gabriella
Szakad a cérna

Reggeli Rituálé 2020-08-17-én

 

MOTTÓ: SZAKAD A CÉRNA

 

Mindenki ismeri ezt a pontot... Mindenki ismeri, hogy milyen az, amikor nyújtja-nyújtja, már régen ÉRZI, hogy nem jó, amit csinál, a lelke olyan, mintha prés alatt lenne, nem érzi jól magát a bőrében, de az ismeretlentől való félelme nem engedi lépni, váltani. Mert még mindig jobb a megszokás kényelme, még akkor is, ha nyomasztó, mint a váltással együtt járó izgalmak.

Egyszerűen és nagyszerűen minek nevezzük ezt? Gyávaságnak.

 

Pedig NINCS ROSSZ DÖNTÉS. 

Csakis egyedül DÖNTÉS van. 

Amikor két út közül az egyik mellett döntünk és látszólag nem azt kapjuk, amit reméltünk és vártunk – akkor meg lehet hozni egy újabb döntést. És pont. Nem kell nyavalyogni, panaszkodni, hogy jájáájjájjj, rossz döntést hoztam – nem. 

Ok van és okozat. 

Ha az okozat nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, akkor csináljunk belőle egy újabb okot és lépjünk tovább.

 

Ha valaki – például a KÉK VÉR könyvek elolvasása után – képes a kétféltekés vagy analítikus gondolkodásból kilépni, átlendülni a HOLT-pontján,képes ÉRZÉKELVE GONDOLKODNI ÉS LÁTNI, akkor nagyon jól látja immár, úgymond FELÜLRŐL, hogy az életút programját és célját NEM TUJDA ELTÉVESZTENI. 

Maga az út lehet kanyargósabb, belefuthatunk zsákutcákba, de úgysem maradunk benne, mert a FELSŐBB ÉN nem fogja hagyni és olyan élethelyzetet fog teremteni, ami kiterel ebből a zsákutcából és ÁTÉRTÉKELÉSRE kényszerít minket. 

Szakítja a cérnát.

 

Ilyen átértékelés lehet egy olyan esemény, mely akár sokkolni is tud minket. Vagy kihoz a sodrunkból annyira, hogy váratlanul az asztalra csapunk és sarkon fordulva ott hagyunk csapot-papot. 

Nagyon sok ember érez egyfajta nyomást a váltásra. 

Nem véletlenül. Hisz már sokszor leírtam, elmondtam, hogy az új időkhöz új hangoltságú emberek kellenek. 

A kozmikus konstellációk pontosan ezt az áthangolódást szolgálják. Hermesz Triszmegisztozhoz társítják a mondást: amint fent- úgy lent. De vajon mennyien értik is? Mondjuk csillagismeret nem ártana senkinek sem, nem véletlen, hogy nem tanítják. Nehogymááá megismerjük saját magunkat és magunkon keresztül még a végén a világ működését is megértjük!

Ugyanis ami a „Teremburán” megjelenik, ami fent kapcsolódik, az BENNÜNK is megjelenik. Hisz az egyes bolygóminőségek hozzárendelhetők az egyes szerveinkhez. Ezért ha testi tünet lép fel, akkor nemcsak a lelki hátteret láthatjuk meg, hanem azt a MINŐSÉGET IS, amit nem működtetünk jól. Például a Jupitert, az igazságot, ha a lábunkkal történik valami. Vagy Satanát, ha a csonjainkkal... Tehát minden mindennel összefügg. 

Nos, ennek a meglátáshoz kell egy „cérnaszakadás”, hogy LÉPJÜNK MÁR!! És ez most tényleg JUPITERI minőség!!

 

Az ingám ma a Kék vér I-es kötetét jelölte ki, ami ma a 38-ik oldalon nyílt fel. Első pillantásom a következő mondatra esett: „Jézus pontosan megmondta, kikhez jött. Azokhoz, akik felismerték, hogy betegek és gyógyulni akarnak.”

 

Nos, pontosan EZT az IDŐT éljük. 

Az alászállást, alámerülést, visszavonulást a lelkünk mélyére, a hermészi Kígyótartó segítségével, melynek célja, hogy KI-GYÓ-GYÚL-va (tűz a vízben),  megújulva, átalakulva feltámadjunk egy új világra. 

Kicsiben IS és nagyban IS. 

Kicsiben a mindennapi életünk, a munkánk, a terveink, a kapcsolataink vonatkozásában, nagyban pedig  a világlátásunk, gondolkodásunk, ÉN-képünk vonatkozásában.

 

Kísérőangyalunk megmaradt tegnapról, ARIEL, jelezve, hogy adja, sugározza az erőt, a bátorságot, hogy ki tudjunk "robbanni" mint Tűz a Vízből... 

Azazl: LÉPJÜNK. Szakítsuk már el a minket fogva tartó és visszahúzó cérnát. (8.27-et mutat az óra – tehát megvan mindehhez a TÚL-világ segítő támogató szövetsége).

skorpió Studió - Esőné Kadnár Mariann

Szólj hozzá

Változás