2020. aug 02.

Eszmék

írta: P.Gabriella
Eszmék

257eb10b-2535-4e0e-942d-096ba5d4e0d4.jpeg


Tegnap szembejött velem szép egymásutánban, ugyanannak az üzenetnek a közlése.

FIGYELJ arra, hogy miben hiszel!

FIGYELJ arra, hogy milyen eszmét követsz!

FIGYELJ arra, hogy milyen szellemi csoporthoz csatlakozol!

Már egy ideje tudom, hogy a MAGomban hordozott üzenet a lényeg csak. De nem mindig tudom elérni, kibontani azt. Korlátoznak még gondolatmenetek. Ilyenkor Felsőbb Lényem (másra nem tudom visszavezetni) odatesz az orrom elé olyan jegyzeteket, amik jobb rálátást biztosítanak. 

1357677f-3103-4ee3-b44a-eff196b1edae.jpeg

Íme a 3 üzenet:

1.

“A bolygón most uralkodó energia saját kedve szerint elszipkázza hitrendszereteket. Hihetetlen terjedelmű energiaáramlatokat sugároz kifelé, és ez az energia él. Azt tanultátok, hogy minden idea egy világot teremt: gondolataitok valóságosak, valahová vezetnek. Hatmilliárd ember gondolkodik most. Ennyi élő energia van a Földön. Mi az uralkodó érzelem ebben az energiában, és mit képes ez az energia létrehozni ?

Nem azért vagyunk itt, hogy megmondjuk, ki a jó és ki a rossz, ki kicsoda a hierarchiában. Egyszerűen csak le akarjuk rombolni az illúzióitokat, kipukkasztani a bennetek elültetett hiedelmek léggömbjét. Nem áll szándékunkban azt állítani, hogy ez rossz - csak azt javasoljuk, hogy gondolkodjatok nagyobb távlatokban.

Erezni fogjátok a kézzelfogható veszteséget, amely ezt az uralkodó energiát éri, ha egyre többen közületek már nem az ő akarata szerint vibráltok. Gondoljatok csak arra, mi mindent tehettek, ha legyőzitek a frekvenciamodulációt, vagy a logikus elmétekhez való ragaszkodást, amikor majd tökéletességgel átitatva ott álltok tisztán, mint a Frekvencia Őrzői. Emlékezzetek arra, hogy a fizikai, mentális, érzelmi és spirituális testetek által elektronikus pulzálások formájában szétküldött adás lényege az önazonossággá vált frekvencia. Valahányszor újra birtokába kerülsz annak, amit korábban valaki elszívott előled, és azt a saját akaratod szerint használod, megváltoztatod a bolygón a vibrációt.

A rendszerrombolás egyike azon dolgoknak, amelyekhez igazán értetek. Nem akarjuk kétségbe vonni vagy lebecsülni azokat az eszközöket, amelyeket eddig használtatok, csak azt szeretnénk, ha elhagynátok azokat. Nagy becsben részesítetek olyan hitrendszereket, amelyek már nincsenek hasznotokra, de eljön majd az az idő is, amikor túlhaladtok azokon a lépcsőfokokon, amelyeken mi most vezetünk benneteket. Egy másik energia azt fogja mondani: - Nos, amikor a plejádok ezt mutatták nektek, az akkor nagyon jó volt. Elvezettek titeket ide meg oda. Hadd vigyünk tovább benneteket ! -Az evolúció nem áll meg, mert semmi olyasmit nem kapott ez a bolygó, ami a végső igazságot jelenthetné.

Ha összegzitek hüllőmúltatok történetét, meglátjátok, hogy a történelem patriarchális rendszerének sok, befolyással bíró alakja valójában a hüllők családjának tagja volt. Ahogy nem az egész emberiség rossz, a hüllők sem mind azok. Semmivel sem kevésbé részei ők az Első Alkotónak, mint ti, és nem kevésbé érdekes az ő ábrázatuk és megjelenésük. A mesteri genetikusok sok különböző formát képesek felvenni. Teljesen érthető, hogy amikor egy elszigetelt fajjal kerültök kapcsolatba, az egyik felmerülő gond a teljes igazság feltárásával létrejövő sokk.

Sok más teremtő isten is volt, de csak néhányan öltöttek emberi formát. A mostani nyugtalanságotok és kényelmetlenségérzetetek legnagyobb részben a hüllőtípusú lények létezésének fényéből ered, mert teljes mértékben idegeneknek tűnnek számotokra.

Az volt a szándékunk, hogy az isteneitekről kialakult elképzeléseiteket kiszélesítsük, mert ezek az istenek visszajönnek a Földre. Ezért van most ennyi felfordulás a bolygón. Amint képesek lesztek arra, hogy uraljátok az alkotó kozmikus sugarakból érkező frekvenciát, fel lesztek készülve a találkozásra ezekkel az istenekkel. Mondtuk, hogy néhányan már itt vannak. Itt sétálnak az utcáitokon, tagjai az akadémiáitoknak, ott vannak a kormányaitokban és a munkahelyeiteken. Itt vannak, hogy figyeljenek, és irányítsák az energiát. Néhányan azért jöttek, hogy segítsenek, mások tanulni és fejlődni akarnak itt. Vannak olyanok is, akiknek a szándékai egyáltalán nem magasztosak.

Meg kell tanulnotok felismerni a földönkívüli energiákat. Ez egy szabad akaratú univerzum, tehát minden életforma lehetséges benne. Ha egy energia meg akar ijeszteni, manipulálni próbál, vagy irányítani, az nem az az energia, amelylyel dolgoznotok kell. Megválogathatjátok, kivel működtök együtt. Csak azért, mert valaki fantasztikus és látszólag csodálatos képességeket fejlesztett ki, ez nem jelenti szükségképpen azt, hogy az entitás szellemileg fejlett. Tanuljatok meg különbséget tenni.

Nagyon fontos időket élünk, most kel életre az energia. Minden érzelmetek az életre kelésetek és rejtett képességeitek felismerésének az eredménye.

Barbara Marciniák
Hajnalhozók- a Plejádok tanításai”

 87c2069a-bec9-4b07-8079-b2e8da2d8798.jpeg

2.

“Reggeli Rituálé 2020-08-01-én

MOTTÓ: ESZMÉK

Már volt idén téma a „felsőbb vezérlő elv” (06.09-én), ami mostanság (lsd előző 2 Rituálé) újra a felszínre kerül, és meghatározza a következő napok fókuszát is.

A mai nap témája hasonló, tulajdonképpen mindenkettőt górcső alá veszi, mind az eszméket, mind a felsőbb vezérlő elvet. Ez utóbbi ugyanis – ahogy a nevében is benne van – az az ÉRTÉK, MÉRTÉK és ÉRTÉKMÉRŐ, ami szerint élünk.
Vagy KELLENE élnünk...
Az ESZME csakis és kimondottan földi értékmérő (legalábbis van aki „értéknek” tekinti), amit követ, aminek aláveti magát, sőt, kiszolgálója lesz. Nos, ez a szint immár a teljes VAKSÁG állapota és általában felülírja a „Felsőbb vezérlő” elvet is tenmagára nézve. Idővel törvényszerűen pofára esés a vége, mert egyetlen földi eszme SEM lehet tiszta, mivel nem teljes. Miért? Mert MINDIG ÉRDEKVEZÉRELT!!
Minden eszme csapdája a LÁTSZAT és a megtévesztés. Hogyan lehet megtévesztő? Úgy, hogy néhány alappillére a FELSŐBB értékekre támaszkodik. Ezek a beetető magocskák. Alapvetően minden emberben benne van az ISTENI MÉRCE, a jóra való törekvés. Ezt sokkal inkább ÉREZZÜK, mint értjük, ezért is nehéz szavakba önteni, és ezért is merik sokan megkérdőjelezni!
A TUDATOSSÁG szintjére aztán még kevesebben jutnak el. De ez alapvetően nem baj, ha valaki „ösztönösen” éli a „SZER”-t.

Ha az isteni értékrend mentén élünk, cselekszünk, akkor mindig van bennünk egy különösen finom, bizsergetően jó érzés. Egyfajta euforia, de nagyon halk és visszafogott minőség. Amely lágyan szétterül bennünk és ad egyfajta lebegésszerű érzetet....Könnyűséget. Mivel könnyű – ezért könnyen el is nyomható.
A manipulátorok, az eszmék kitalálói, nagyon jól tudják, hogy SOHA NEM AZ ELMÉRE – hanem mindig a SZÍVRE kell apellálniuk. Ha a szívet megnyerik – az elmét már könnyen megetetik. Minden forradalom, minden lázadás és lázítás így működik. melynek eredménye a rombolás.
Elég csak körbenéznünk, hogy miként működik ma és megérezhetjük egyéni életünkben, ahogy a rombolók működnek: sértegetnek, "belénk állnak", de SOHA nem tudnak az isteni értékkel szemben ÉRVELNI!!
Soha NEM lenne SZÜKSÉGSZERŰ a rombolás shivai minősége, minden tanítás ellenére sem, mert a rombolás MINDIG az ESZMÉK hozadéka és következménye.
Minden eszme pusztulásra van ítélve, mert csak időszakos és soha nem örökérvényű. Nem követ örökérvényű értékeket. Mindig megfogható bizonyos érdekrendszer, érdekszövetség, magyarul HATALMI ÉRDEK mögötte. Márpedig ami "HAT-ALOM", az csak időszakos.

A „Teremburán” a NAP és URANA fényszögkapcsolata (kvadrátja) már „beindult” és egyre jobban közelít a „tűpontossághoz”, tehát, egyre erősebb a hatása. A kvadrát fényszög, mely egy 4-szög, tehát a 4-es minőségét jelképezi, a MEGVALÓSÍTÁS, a gyakorlatba ültetetett szellemi impulzus jelölője. Kitalálunk valamit és azt formába is öntjük.
A számmisztikában az 1-4-7 „vonal” a szellemi szintek jelölője (egyébként 8.44-kor álltam neki a Rituálénak ��); a 4-hez a Tarotban a „Császár” minősége kapcsolódik, aki a földi ESZME, hatalom, irányítás jelölője, de az ÖNURALOM képességéé is. Amikor tudom, hogy KI VAGY-OK, mi a „dógom” és feladatom, küldetésem...Képes vagyok magamat és IRÁNYÍTANI. Irányban tartani.
Na, de milyen irányban??

A mostani időszak (ha visszanézzük a Rituálékat, igazából már 2 napja a SZELLEMI MEGÉRTÉS a téma) arról szól: vizsáljuk meg, milyen ESZMÉK rabságában vagyunk?
Mert minden eszme egy RABSÁG.
A láncainkat azonban nem más, hanem MI raktuk magunkra – tehát MI is tudjuk ledobni magunkról. Nem kell másra mutogatnunk, a fejünket saját magunk hajtottuk igába.
De hogyan tudunk kihúzni belőle?
A belső látás által.
A FELSŐBB ÉRTÉKek, a SZER, megismerése által.
Mert az istentudat mindig EGY-ÉN-i....
Amit NEM LEHET tanulni – csakis EMLÉKEZNÜNK kell. Ugyanis bennünk van. Ez a tudás a TUDATOSSÁG mértékében mutatkozik aztán meg.

Maguk az eszmék mindig tudásalapúak. És mindig "tömegre hajtanak".

Kik az eszmehirdetők? Kitől tanulunk? Kinek a tanításait fogadjuk el ránk nézve?
MIT ÉBRESZT a tanítás BENNÜNK?? Jobbak leszünk tőle? Ráébredünk tenmagunk isteni lényére? ÁT tudunk lényegülni általa?
És MILYEN EMBER az, akinek a tudását követjük?
Mennyire HITELES, azaz mennyire lehet neki hinni?
Látjuk-e a VALÓS szándékait?
Például a hatalmi befolyás megélésének vágyát, nők maga köré gyűjtése, egy imádat kiépítése, egy egyház felépítése által, melynek ő a középpontja. Megspékelve díjbefizetésekkel, mely pénzek útja nyomon követhetetlen, ellenben "gurukánk" hízik mint a malac és egyre gazdagabbá válik... Ismerős?
Ezektől a „guruktól” ajánlott óvakodni (legyen neve „osho” vagy bárki más) és ha figyelünk és JÓ-zanok maradunk,látható, hogy csupán idő kérdése és mindig utoléri ezeket a "gurukat" a végzetük.
Aki beleesik a pénz, a hatalom vagy a nemiség megélésének a csapdájába, az máris elindította az összeomlás, a bukás folyamatát, még ha per pillanat nem is látszik. Ennek vége mindig egy testi betegség, amely aztán megmutatja a külvilágnak: NEM LEHET BÜNTETLENÜL VISSZAÉLNI az isteni értékek kiforgatásával és mások becsapásával!
A betegség nyilvánosságra kerülése is egyfajta tanítás, hogy ember, LÁSS!! LÁSD MEG, hova vezet ha valaki „Boldogasszonyt buta lúddá tekeríti” saját hatalmi mániája mentén.

VEZETNI csakis „REGULUSI”, azaz szívbéli tisztasággal és istentudattal lehet. Ez a SZER ELEM MAG-US működtetése.
A FELSŐBB ÉRTÉKEK soha nem várnak el SZOLGÁLATOT, hajbókolást, ALÁZATOT, HÁLÁT - mert nem képviselnek HATALMAT. Az ISTENI mivolt alapja az ISTENI IGAZSÁG, melynek fokán nem férnek meg az érdekek, a leuralás, a haszonlesés, a kihasználás, a zsarolás, a szolgaságba taszítás hamis szavak által.
Mind ehelyett van tisztelet, becsület, tartás, erkölcs, de leginkább SZER-tudat, mely ETET.

Kísérőangyalunk ma CHAMUEL, aki a SZERETET minőségére hívja fel a figyelmünket, melyről már tudjuk: NEM (csak) egy ÉRZ-ELEM, hanem a REND-SZER alapvető LÉNY-ÉG-i működési minősége.
Aki érzi, érti és működtet. Aki nem érzi és még nem érti, akkor nem is működteti.
De mindig van lehetősége alámerülve változni és változtatni....”

Skorpió Studió

3.

 

 

GONDOLKOZZ!

 

Szólj hozzá

Változás Tudatosság