2020. jún 02.

Veress Mónika - A szerelem felemelő ereje

írta: P.Gabriella
Veress Mónika - A szerelem felemelő ereje

02abf62e-90f9-4659-9a69-9c2322332add.jpeg

Megint felkapcsolják a fényeket az Égi Táncparketten. Színes lampionokat függesztenek a fák aljába, hadd fújja lágyan a nyár esti szellő. Bodza illattal hintik meg a báli belépők haját, hadd illatozzanak miközben halványlila borospoharaikat kézbe veszik. Sokan nem hittek a szemüknek az Égiek közül, mikor előző este kézbe kapták csillagfényes báli meghívójukat, mert a bársonyos papír tetejére cirádás aranybetűkkel ez volt írva: "Szerelem." Semmi több.

Bár sejthették volna, hogy a Vénusz és a Mars ismét keringőzni készül. Voltak előjelek. Titkos csillagrobbanások, halk sóhajok, kacér tekintetek, vágyakozó pillantások, át nem aludt éjszakák, torokszorító szívdobbanások, reményt adó üzenetek, csábító mosolyok. De nem gondolták, hogy ilyen hamar bekövetkezik. Pont most. Ilyen háborús helyzetben. De hát, a szerelmet soha nem érdekelte a háború. A Férfi akkor is beleszeret a Nőbe, a Nő a Férfiba, ha a világ épp az összeomlás szélén áll. Még szerencse! Különben a végén még tényleg összeomlana...

Így viszont soha nem fog. Mert így mindig lesz, aki átvigye a szerelmet a túlsó partra. Mert így mindig lesz Új Élet, mert így mindig lesz remény. A szerelem maga a Remény. Maga az Élet. Igen, így már érthető. Hát ezért szervezték meg a Kozmosz Mesterei ismét ezt a júniusi Égi Bált, hogy a Vénusz és a Mars újra egymásra találhasson és szenvedélyes keringőjében újra, olyan mindent-elsöprően egymásba szerethessen. Hogy újra megerősíthesse Örök Szövetségét. S a Szerelem Tüzében feloldódva lehozza az Égből az Örök Élet Italát, hogy bármilyen bajba is sodorja magát itt lent a földön az emberiség ezzel az Örök Szövetséggel megmenthessék az utolsó utáni pillanatban a világot. 

Ezért köszönt be újra az életünkbe egy gyönyörű, varázslatos szerelmetes teremtő energia a Vénusz és a Mars kvadrátjával június 03-n, melyet egyúttal egy Nap - Vénusz együtt állás is kísér!
A férfi - nő kapcsolatokban megélhető teljesség ideje. A közös nagy teremtések ideje. A szerelemben való kiteljesedés ideje. Az Örök Szövetség megerősítésének szent pillanata.

S annak is, hogy a Nő és a Férfi egy pillanatra megálljon, egymással szembe forduljon, mélyen a másik szemébe nézzen, szívéről egy percre levegye a lakatot, s álarcok, játszmák és szerepek nélkül őszintén meglássa a másikban a Szent Tüzet és az Örök Értéket. A sok csodát, amit kapott nőként a férfiaktól és kapott férfiként a nőktől. És mindezért tiszta szívvel itt és most hálás köszönetet mondjon.
Tovább...

Szólj hozzá