2018. nov 07.

Újhold a Skorpióban

írta: P.Gabriella
Újhold a Skorpióban

755dfd3fe56526b0c9482dfdfd375167.jpg

Úgy érzem már egy hete (pár hónapja elég erősen hat rám a Hold), hogy nagyon előtérbe kerül az Élet és a Halál EGYsége. Írtam is róla, szóba hoztam. Persze amúgy is ilyenkor - a befelé fordulás időszakában -  jobban érzékeljük ezt. A Természet a legjobb útmutató és néha nézz fel a csillagos égre!

Most a látható és láthatatlan világra is összpontosítok. Mert egyszerre ott van mindkettő. 

Vajon amit mutatok kifelé, hangjelzésekkel, arcmimikával, vagy öleléssel (látható), az egyensúlyban van azzal, amit belül is érzek (láthatatlan)? Az érzések a legtöbb ember számára láthatatlanok. Néha olyan mélyre elássuk érzéseinket, hogy már nem is tudjuk hogy vagyunk vele...Becsapjuk önmagunkat.

Vagy fogcsikorgatva tartunk egy érzést - jó vagyok -, hogy fájó lenne beismerni, hogy nem. Egy tanulási folyamaton megyek keresztül. Mindig változom. Ha szembe nézek a sötét énemmel és azt ki is nyilvánítom, megkönnyebbülök és elindulok a gyógyulás útján. 

Tedd meg magad felé ezen a szép napon azt a gesztust, hogy beismerd gyengeségeid. Add ki! Aztán indulj el az EGYensúlyba kerülés útján. 

A Skorpió a nagy átváltozó. Most jelen van, segít neked és nekem. Engedd meg magadnak a mélyre ásást, bevallást! 

Sokkal nagyobb lesz a veszteség, ha nem teszed meg. Lehet, hogy fájni fog...de már nem ül rajtad, mint egy sötét gondolat. Újat kezdhetsz tisztán. 

Jó átalakulást!

Szólj hozzá

Hold