2018. okt 09.

Újhold a Mérlegben

írta: P.Gabriella
Újhold a Mérlegben

libra-new-moon-2014.jpg

A hétvégén volt részem mindenféle elengedésben. Úgy földi, mint szellem szinten. Ma hajnalban kifolyt a "tollamból" minden... Magától repült a kezem a billentyűkön és adta ki amit ki kell. Az alábbi írás, elmond mindent helyettem: 

 Október 9-én hajnalban Újhold energiák hatják át az álmainkat és az ébredésünket. A Mérleg jelében, és a Szűz jövőbe lépő lábának csillagai fényében ragyog a Nap és a Hold egységet alkotó tánca. Ez a megújulás hajnala, új kezdeteket és az előrelépés lehetőségét jelezve a kapcsolatainkban, melyeken át mindig az önmagunkkal való viszonyunk vizsgázik. A magunkban meglelt szépség jelenik meg a társaink szeme tükrében. Amikor a bennünk lévő istenséggel egyek vagyunk, nem tud ez másként lenni a társaink isteni valóságával sem.

Az égi egyenlítőn a Holló csillagai ragyogják, hogy nincs más dolgunk, mint lépni tovább a beavatások földi útján, magunk mögött hagyva a fénytelen minőségeket, megőrizve az eddig megélt beavatásainkból nyert örök értékeket.

A belénk kódolt örök minőségek emléke adja számunkra azt a hajtóerőt, amely kiemel a félelmek mocsarából és visszaterel a Fény útjára. Csak ezt a hangot kell őrizni magunkban, minden más valótlan. Azok az igaz pillanatok, amelyben a szívünk könnyűsége a lengő pitypang bóbitáját is felülmúlja.

Minden egyéb állapot csak elterelő hadművelet saját fenséges önvalónktól.

 Csillagokkal üzen-Ő

Szólj hozzá

Hold