2018. feb 19.

Boldogasszony ereje a mostban

írta: P.Gabriella
Boldogasszony ereje a mostban

da128e495a6f50ff35980af0ef86a08a.jpg

Semmit sem tudunk már az Istenanyai - nálunk Boldogasszony - tiszteletünkről.

Itt-ott rátalálhatunk még hímzéseinkben, dalainkban, hagyományainkban, Ember legyen a talpán, aki az évszázadok alatt változott jelentéseket már ki tudja kapirgálni. 

De ha mélyen keresünk MAGunkban, előjönnek a kis csírázó lehetőségek. Előjönnek azok az évek alatt folytatott természethez fűződő megfigyelések, melyekkel együtt rezdülve megszüntethetjük magunkban a félelmet. A félelmet, mely e világ terméke. Mely szögletes és töredezett. Ha beállsz egy körbe az a teljességet fejezi ki benned.

Nagyítsd ki a képet, úgy jobban olvasható. Bocsánat, de ehhez fordítás nincsen. 

 

 

 Oltalmazónk! Minden titkok dicső Nagyasszonya! Vigyázó két szemed óvjon Nap Atyánk fényében

2781df5707cf820e79f4d4a6b47b44a5.jpg

A magyar ördögről nincs sok mondanivalónk. Az ősmagyarok nem sokat törődtek az abszolút rossz megszemélyesítőjével, a jó és rossz dualizmusa csak a kereszténység behozatala után terjedt el. De azért a mi ördögünk mindig inkább kedélyes, ügyetlen fickó maradt, mint gonosz. 

Nagy része ebben a BOLDOGASSZONY kultuszának is. A természet tündérasszonyának nemes kultusza nem engedte, hogy természet vallásunk ördögkultusszá váljék.

Tordai Vilmos - Okkult elemek a Magyarság életében

 

A teljességgel születünk. 

Egyensúlyban.

Aztán elfelejtjük. 

Keressük meg magunkban - akár nő vagy férfi vagy testben -, azt a férfi-női energetikai egyensúlyt,mely békés, szeretettel teli világot épít! Tanítsd gyermekeidet, unokáidat is erre, a félelem mentességre!

Figyelj a gondolataidra! Mit, kit támogatsz vele? A haladást, vagy az egy helyben toporgást segítik?

Dúl, forr a véred? Ki akarsz robbanni?

Forr-a- dalod?

Csendesedj le és figyelj befelé? Ez a te dalod. Nem kívül kell semmit sem megoldani. Amihez adod gondolatod, hangod, erőd, azt támogatod. Még akkor is ha ellenkezel. 

Az ERŐ az, mely a Tiéd.

Gondold meg mire fordítod! Bölcsességgel és értelemmel nézd végig az előtted zajló eseményeket. Mindegy az, hogy családi, testvéri, szülői, munkahelyi, vagy akár országos jellegű. 

Ideje van a változásnak!

MAGadban.

16_2.jpg

Szólj hozzá

Boldogasszony Nő-férfi