2024. sze 14.

ÉDEN

írta: P.Gabriella
ÉDEN

img_3294.jpeg

É D E N

Hiába keresed a mennyet, a poklot, nem találod. Mert minden maga az Éden. A vallási butítások, konteók, rémhírek, hagyományok mind mind csak lebutítanak, bűntudatban, női-férfi szerepkörökben tartanak. 
A kozmikus tágasság, a önmegismerés, az Isteni Lényeddel való feltétlen szeretet, hit és bizalom, az amire szükséged VAN. A Lélekből jövő MEGÉRZÉSre, sugallatra való odafigyelés, életmentő, egészségmegőrző, nyugalmas és a szeretet állapotára való odafigyeléshez vezet. 
Ha figyelmenkívül hagyod ezeket, akkor neked valóban pokol és menny létezik itt a Földön. 
Az Éden felismerése rögös út valóban. Aki azt mondja, hogy hallelújával és fennyel van behintve, azt hiteltelennek nevezheted. De a rögök által nő magunkban, belül a felismerés, a tanulás folyamata és ezáltal tudatosul az EGYség, az EGYensúly és az állandó BOLDOGSÁG. Szerintem ez az édeni állapot. Ez egy tér, amit eztán igyekszel magadban mindig (először) tudatosan, majd életvitelszerűen elérni, megtartani. Teszel érte. Légzőgyakorlattal, mezítlábas sétával, mozgással, lelki és szellemi tisztítással, tiszta étek, ital bevitellel, harmonikus kapcsolódásokkal, vagy erős határ letételekkel, de legfőképpen elkezded élni az életedben az IKIGAIt.  
Legyen/ek satelit-szerű barátaid, akik jó jeleket sugároznak feléd, és ezt te is viszont tudod sugározni feléjük. Amíg az Éden-állapotot eléred, nagyon nagy segítséget tudnak nyújtani, hogy felfedezd, feltárd egész belső lényedet. Lehetnek állandó pályán keringők és néha közelebb, vagy távolabb jövő, de akár örökre eltűnőek is. De a segítségük ott marad bennem az utadon. 

Ő S Z

Végre itt van az ősz. Az enyhület, a hűvös. Igen, talán hideg is van most hirtelen, de egy ilyen szélsőséges nyár után ez dukál. Napviharral jótt be. Ha kozmikusan gondolkozol, akkor ez a REND.  Hamar rájössz, hogy mennyire összetett ez a rendező elv. De nem az ego/ész szerinti, mert az rendszertelennek látja. Ilyenkor a fentebb említett, jótékony életmódváltások, megkönnyítik ennek az elfogadását. Javaslom. 

img_3297.jpeg

img_3296.jpeg

img_3156.jpeg

img_3301.jpeg

img_3152.jpeg

img_3293.jpeg

img_3295.jpeg

 

 

 

Szólj hozzá

Boldogság Önismeret Öntudat ÖnMAGam Önfelvállalás