2023. dec 07.

AjándÉK dömping és az AJA.

írta: P.Gabriella
AjándÉK dömping és az AJA.

09ebe9fc-688f-4772-acc7-706db7864de5.jpeg

Ajándék dömping…
Miért vannak megveszve az emberek ezért?
Miért adják?
Az AJA a tengri hagyományok szerint a SZER-ETET művészete. Ahogy az emberek egymáshoz fordulnak. Nem kell hozzá semmi, csak a Lélek. Lélek a Lélekhez ahogy beszél.
Talán ebből ered az ajándék. Az AJÁt akadályozó ék. Mikor már nem tudsz kapcsolódni a másikhoz és csak fizikai szinten tudod kimutatni azt a valamit, amit szeretetnek vélsz. De ez már régen messze van attól AMI.
A gyermekek vannak a legjobban félrevezetve. Hogy azért várjanak valami ünnep félét, mert akkor ajándékot kapnak. És ezért még levelet is kell írni valakinek, akiről azt vélik majd teljesíti. És azt gondoljuk, ez a csoda. Varázslat.
Pedig már kisgyermekkorban megtanítjuk ekkor a gyermeket, hogy az anyagban van a csoda. Eltávolítjuk igazi Énjétől. A kozmikus tudattól. A való szeretettől. Az Önmagába vetett hitétől, szeretetétől. Attól ami a való csoda. Ami önmaga varázslata, tündérsége, istensége, nagysága. Elvesszük tőle a kinti ricsajjal, villódzással. És azt hisszük ezzel pótlunk, vagy adunk bármit is.
Honnan tudom ezt?
Mert én magam is erre lettem tanítva, és ezt végeztem gyermekeimmel. Most meg győzöm bepótolni a tévedéseimet. Ha egyáltalán ezt lehet.
Adventi naptár, adventi vásár, blekfrájdéj, ezüst-arany vasárnap, mikulás, karácsony…rengeteg szemét. Közben pedig sajnálod a kutyákat, macskákat. Ellene vagy a Földnek, az alapvető lényiségednek. …és folyamatosan támogatod az elhaló hálózatot, ami közben akadályoz pénzével, vallásával, uralmával téged.
Szerintem térjünk vissza az A J Á hoz. A megfoghatatlanhoz. Mely lelkesít.

©️Pagonyi Gabriella 23 | 12 | 6 | 4:45

Szólj hozzá

Szeretet