2023. feb 18.

Utópia

írta: P.Gabriella
Utópia

801ed161-3587-4364-8dca-261c8caaaf05.jpeg


Utópia…
A szakzsargon úgy fejezi ki, hogy:

Elképzelt jövőkép, ami a valóságban nem valósítható meg.

Idegen szavak gyűjteménye

utópia főnév ..iát, ..iája (választékosA társadalmi fejlődés objektív törvényszerűségeitől elvonatkoztatott, s ezért az adott körülmények között meg nem valósítható, hibátlannak, eszményinek elképzelt társadalmi, állami, politikai rendszer, ill. olyan képzeletbeli hely, ország, ahol ezt megvalósítottnak ábrázolják. Az utópista szocialisták onnan kapták nevüket, hogy műveikben utópiákat ábrázoltak. || a. Ilyen eszményi világot ábrázoló irodalmi mű. Platón, Campanella, Owen, Fourier, Cabet, Morus Tamás írtak utópiákat.  Plátó utópiáján gondolkoztam borongva. (Juhász Gyula) || b.Vmely adott korban (még) megvalósíthatatlan terv, elgondolás, teljesülhetetlen kívánság; ábránd(kép). Az első szocialisták társadalmi reformtervei utópiák voltak.  Óh emancipáció …: különös utópia a régimódi és nyájas konyhában! (Babits Mihály)

Arcanum - a magyar nyelv értelmező szótára

Milyen érdekes, ugye? 
Először is az, hogy eleve tagadja az utópiát, mint létező valamit. 
Ha mégis elfogadja, akkor pontosan abban a rendszerben gondolkodik (politika, állam…stb.) amiben van, amitől kapja erejét. A patriarchális rendszertől, az agyon szabályozott élettől, attól ami elnyomja benned a lélekszavát, a szívszavát, de legfőképpen a Szellemed erejét és a kapcsolatot vele. 

Mi hát a teendő akkor?

Ha megjelent már benned ez a szó - Utópia - vagy az Aranykor, vagy Shambala, akkor bizony létezik is. Mert Benned VAN. Ott van a lelked mélyén, megkerested, megtaláltad. És valós! Senkinek ne hidd el, hogy nincsen! Csak benne még nem jelent meg. Őt még az anyag irányítja. 
De az elmúlt , a patriarchális már nincsen!!!

VÉGE.

89089331-538a-47fd-96eb-4c298fa900b9.jpeg

Nemsokára SZERelmetes Boldogasszony lesz. Állítsatok közösen májusfát. Felállítva ezzel az Isteni Nőt és az Isteni Férfit, eggyé olvasztva őket a SZERben. Fonjátok meg szalagokból a jövőt és adjatok ennek erőt, szeretet és hitet is! 


Innentől te döntöd el, hogy fenn akarod-e még évszázadokon át tartani jelenlétét, vagy képes vagy nyílni, tudatosulni. Ha már megjelent a fejedben az, hogy miért is fizetek egészségbiztosítást, miért is fizetek adót az államnak, vagy miért is kell felesleges népszámlálás íveket kitöltened, akkor te már ott vagy. Ott a kétely a jelenlegi helyzeted helyénvalóságában. 
Az “egészségügy” már inkább betegségügy. Nem foglalkozik a TELJES, EGÉSZ emberrel. Nem alkalmaz egészségtudatot. Nem támogatja az egészségmegmaradást. Hát miért fizetnél érte? 
A személyi jövedelemadódat jóindulatúan fogalmazva sem költik arra, amire neked szükséged van. Adózol a buszjegyben, adózol a benzinben, adózol a boltban vásárolt termékekben, adózol minden megvásárolt dolgodban még a házadra is adót fizetsz. Amiért megdolgoztál. Nem az állam dolgozott meg érte. Hisz nem is tudna, mert csak egy kitalált fogalom. De te félsz tőle, mert “ollllyan hatalamasss”. Pedig nélküled nincsen. Te élteted. 

Ha megjelent lelkedben egy jobb világ, akkor tegyél érte, éltesd magadban! Mondj le a szavakról, mellyel a fejedben képeket adtak neked, hogy ez a,közösség melyben élni akarsz! Hallgass a megérzésedre, a Felsőbb Énedre/Szellemedre! Tisztítsd magad napi szinten, hogy EGÉSZ-szé válj! 
Nagyon furcsa dolgok jönnek még. 


Nyisd meg az elméd, hogy a Világegyetem betódulhasson rajta. Aztán légy tudatos! Ne fáradozz tovább azon, hogy bezárd magad az Új előtt! Mert itt VAN. JELEN VAN.

a69dc544-6fb9-4f2d-b99c-9759881fccb7.jpeg

Az utolsó Mimic - The Last Mimzy - filmrészlet

Szólj hozzá

Aranykor Utópia Nő-férfi Paradigma váltás Új minta Szerelmetes Boldogasszony Szeretetközösség szeretetember Istenkor