2022. sze 05.

10. Holdtölte előtt

írta: P.Gabriella
10. Holdtölte előtt

252e6fcd-99dc-4534-ad8f-378012bb6484.png

Olvastam ma reggel egy igazán szép szavakkal, mély beleéléssel írt szöveget, egy férfi társamtól. Ami a mostani időszakra írt szellemi útmutató lehetne. Az asztrológiai Szűz erejére hivatkozik.
Az asztrológia szerint az én nap jegyem Szűz.
De az asztrozófia szerint Oroszlán.
Hmmmm….
Lényeges ez?
Igen. Annak, aki még köti magát a csillagjegyekhez. Valószínűleg ennek jelentősége csak a 3D-ben van. Ha éled szellemi lényed, tudásod, akkor ezek közül már mindegyiket, vagy legalábbis sokat magadénak mondhatsz. Születési időponttól függetlenül.
A bejegyzésben elmondja, hogy az Oroszlán jegyében érkezik az erő, ami egyértelműen a király. A bejegyzés képe is azt sugallja, hogy ő férfi. Mert mindent csak finoman sugall. Egyértelműen nem mondd ki.
Ami írásra sarkallt az az, hogy a Szűz lehet férfi is és a király lehet nő is. Azaz mi van ha az említett Szűzi lágyságot a férfinak kell hoznia, amivel támogatja a Királynőt?
Mi van akkor, ha éppen a férfinak kell végre nem “sóbálvánnyá”, farok központú lénnyé (sugallt szösszenet a cikkból) válnia, hanem magától kell az utat megtalánia a lágyság felé?
Mi van, ha evilágot, vagy inkább azt ami épül nem király, hanem királynő fogja vezetni? Ha egyáltalán fogja ilyen jellegű, vagy lesz egyáltalán ennek a szónak értelme ott.
Már sokszor kijelentettem. És itt is megteszem ezt most.
A Férfi nem elárvult, megmentésre szoruló, tehetetlen kisgyermek. A Nő pedig nem azért van, hogy megmentse, támogassa, húzza felfelé őt, és megváltsa ezt a világot. Ezt a világot nem kell megváltani. Nincs jogosultsága már.
Mindenki, MINDENKI képes kozmikus, isteni mivoltát elérni egyedül. Mert ha EGYedül van, akkor már tudja, hogy hol is jár. Az EGYben. A változás sok olyan dolgot hoz, amire nem is számítunk. Egyet tudok. A nőnek nem kell csakis lágynak lennie. Épp annyira kell isteni tudatában, lénye ismeretének bizonyosságában és élete, szellemisége erejének megingathatatlan valóságában élnie, lennie, mint a férfinak.

Kívánom, hogy MIND-ÉN-KI tudjon az itt elérhető legmagasabb tudatosságra felemelkedni!
Kívánom, hogy megszűnjön a szimbólumok, jelképek nemisége!

LÉTEZZ AZ IDŐN KÍVÜL!

Ui.: a képi összjáték akaratlagos. Mert mi van, ha….

 

Szólj hozzá

Tudatosság Férfi Nő-férfi Paradigma váltás Új minta Kozmikus ember