2022. máj 24.

Nemsokára ÚJHOLD lesz…mit kezdesz vele? Valami újat indítasz?

írta: P.Gabriella
Nemsokára ÚJHOLD lesz…mit kezdesz vele? Valami újat indítasz?

b15d0b51-79d9-4f85-a5d4-95b57bec37ee.jpeg

Festmény - Amanda Clark - Luna eyes

Nem fogok sok újat mondani.

Tudom, hogy változás VAN. Mindig volt és mindig lesz. De most valami más történik.
Tudom, hogy a Naprendszerünkben, a Világegyetemben és a Föld belsejében is valami olyan “felvillanyozás” zajlik, ami megterheli háromdés testemet. Fájok, fáradt vagyok, vagy éppen nagyon is feldobott hangulatban leledzek. Mit tehetek az egyensúlyi állapot megteremtéséhez?

Tehetek a testemért.
Könnyű ételeket fogyasztok, mozgok, gyógyteázom, a megtanult légzőgyakorlatot használom, és pihenek. Sokat!

Tehetek a lelki bajaim megszüntetéséért.
Ehhez lehet, hogy néha segítséget kell igénybe vegyek. Egy őszinte baráti beszélgetés is megteszi. De az akkor tényleg legyen őszinte, megértő, segítő! Mert olykor nehéz felismerni az ismétlődő mintákat, mert már ezer évek óta viszem. Ilyenkor már olyan mélyen beleívódott a lelkembe, hogy bizony az igen egyszerű korlátaimat sem veszem észre.

Tehetek a Szellememmel való kapcsolódásért.
Mert igen, ez VAN! Aki még ott tart hogy az egy mese, az beledőlt a saját kardjába. A Szellemem a legnagyobb segítőm. A mostani időkben enélkül nincsen semmi. A bölcsességem tőle ered. Ő az Énistenem, Jóistenem. Mindent megtudhatok, ha hajlandó vagyok elismerni, tudomásul venni, hogy van. A Szellememmel tudok kozmikus lénnyé alakulni, vagyis ilyenkor már az vagyok. Ő mindig itt van, de ha kizárom őt, akkor olyan, mintha nem lenne. Vészhelyzetekben közbelép ugyan, de nem tisztítja és rendezi meg előtted az utat. Pedig az de jó lenne, ugye?

Azt hiszem, hogy a történelmi idővonalon való keresésnek - hogy ki vagyok - sincs semmi értelme. Nagyon lehúzó és bebetonozó tud lenni. Az emelkedéshez a szellemi nemzettség összefogása, kitisztítása viszont nagyon kívánatos.
A néphagyományok is igen korlátozóak a babonáikkal, szokásaikkal, nehéz viseletükkel. Ami él, azt most is tudod használni belőle. Mert hat. Így nincs szükség hagyományápolásra.

A vallási dogmák, az egyházak által beemelt, átmaszkírozott ősiség, kerülendő. Kapard le a maszatot, ha valamerre el akarsz indulni. A keresztre feszített corpus távol áll a szentségtől. A vallási könyvek, csak részben tartalmazzák a szentséget. Ritka az Isteni indíttatású könyv, írás. Amiből átrezeg nekem az IGE. Az igazság. Mert van ilyen, de azt is szűrni kell, mert ember által íródott. Óhatatlan a tévedés lehetősége. Jó tudni, hogy ki az az Isten, akiben hiszel. A hit lehet rablánc is. Az igazság egyéni, amíg el nem jutsz az EGYETEMESig.
Mindenképpen próbálj tiszta lenni. Az alkohol, cigaretta, drogok, mesterséges ételek, italok, függőségek elvágnak az istenitől, tisztától. Teljessé akkor válsz, ha nem függesz anyagi dolgoktól, érzelmektől. (Párkapcsolat, szexualitás, pénz, tudatmódosító szer…stb.) A tiszta tudat mindenki számára elérhető. A tobozmirigyben lévő kék kalcit kristály, különböző gyakorlatokkal aktiválható. Ilyenkor természetes úton elindul a dmt termelés. Kinyílnak a felsőbb csakrák/csokrok is.
Ne feledd, hogy a magasabb terekben jó a humor. Ott könnyű a kacagás és jó játszani helyesen és ünneplés van. Nem ragacsos semmi a szeretetsziruptól.
Mindig van hová fejlődni. Aki még itt van, annak biztosan.
A lényeg, hogy minden itt van. Több tér összeér, belül és kívül is.

JÓZAN ÉSZT, ÉRTELMET, BÖLCSESSÉGET!

 

Szólj hozzá

Hold Újhold Test-Lélek-Szellem