2022. ápr 11.

A nap és a kozmikus emberré válás

írta: P.Gabriella
A nap és a kozmikus emberré válás

5285a7f6-5fa8-41d7-822c-83f276db9492.jpeg


Előre bocsátom, hogy nincsenek tudós végzettségeim, amit most leírok csak néhány apró “folt” támasztja alá, ami becsepegett nálam.
Egy ideje érdekel a nap, mint élőlény működése (köszönet érte Grandpierre Attilának, aki nagy ebben). Kitörései és azok hatása a földre és ránk, emberi lényekre.
Hozzáteszem, hogy nem kutattam, nem kerestem a tényeket, amiket most leírok. Elém jöttek a dolgok. Hiszek abban, hogy a Lélek keres és útra vezet. A Szellem bölcsessége pedig rendezi az így összeszedett dolgokat.

KOZMIKUS EMBER

Nagy falat. Sokan mondják, kevesen élik - ha élik. Keresik, merre, hogyan? Hiszem és állítom, hogy olyan témákkal nem találkozunk, ami eleve már ne lenne bennünk. A magunkba írva. Ami talán egy mini akasához hasonlítható.
A kozmikus ember már messzebb gondolkozik. Előítéletekkel illetik azokat az embereket, akik megszűnnek közösségben létezni, kilépnek és magán útra állnak rá.
De miért teszik?
Van egy fejlődési folyamat, ami a kozmikus emberré válás útjan talán a társadalom részéről visszalépésnek hathat.
Egyéni fejlődés, önmunka > közösséghez, csoporthoz való csatlakozás > kiválás magba lépés > globális tudat = kozmikus ember.
(Ez még csak egy finoman felvázolt, kereső gondolat.)
Ugye elindul az ember egy önmagát kereső folyamatban. Miért férfi? Miért nő? Honnan jön, merre megy? Betegségek és azok okai. Ősök, genetika, fizikai, szellemi nemzettség…stb.
Elér egy olyan tudati térbe, ahol meglátja, hogy az emberek szolgálata fontos és hogy tudását, tapasztalatait meg kell osztania másokkal is. Próbál ehhez közösséget találni, beleilleszkedni, együtt gondolkodni. Van olyan eset, ahol hosszútávú folyamat indul el és az együttműködés eléri célját azzal a néhány emberrel, akik megmaradtak benne. Van olyan eset, ahol a közösség céljai szűk keretnek minősülnek és akár az egész felbomlik, de lehet, hogy csak néhány ember lép ki belőle. Vagy mert nem tudják tartani a tempót, vagy mert ennél is nagyobb lépésre szánják el magukat. (Az elszánás, szándék, nagyon sokat számít egy emberöltőben.) Jó esetben ilyenkor megérkezik az ember egy önvizsgáló időszakba. Rájön, hogy minden tudás belé van írva, amire ebben az életében szüksége lehet és még több is. Elkezdi valóban megismerni a “láthatatlan” részeit. Leereszkedik a félelmetes mag mélyére. Ahol olyan dolgokat talál, amit az egó/ész/elme azonnal vétózni próbál, mert hihetetlen. Megijed, kételyei lesznek. Ebben részben könnyen kibillenthető, visszahúzható és ezt a próbát meg is kapja kívülről. De ha kitartó és elhivatott, akkor tovább megy.

af805b44-9a0d-4dc4-9946-2a8ec2aab4cf.jpeg
Elkezdenek valamilyen szinten becsatlakozni a kozmosz keresés (asztrológia, asztrozófia…stb, és a különböző misztikák kibontása). Nekem a nappal való kapcsolódás lett az. Sajnos nem emlékszem melyik könyv volt az, amiben a naprendszerünk bolygóinak működése, a különböző lényei leírása benne volt. De még úgy emlékszem megvan a könyvem. Ha előkerül megosztom. Az érdekes, hogy ennek a könyvnek az olvasásakor álmokat kaptam és már előre tudtam mi lesz a következő fejezetben. (A Tudat megjelenése, a hozzá való csatlakozás azzal is jár, hogy kitörlődnek a lexikális dolgok, a formanyelv, mert szükséges a tiszta, önálló hozzáállás. Ami néha azzal is jár, hogy teljesen hülyének érzed magad.)
Ekkor az embert már egy sokkal nagyobb Valóság kezdi el érdekelni. Nem csak a Föld sorsa és a rajta folyó színjáték és hogy ebben megtalálja a helyét, hanem egy nagyobb, kiterjedtebb kíváncsiság, megismerés folyamata lép be. Ez egy nagyon fontos keresés abból a szempontból, hogy ki tudj majd lépni a harmadik és negyedik tér tanuló helyéről. Ha elkötelezett vagy az EGY felé haladásban megkapod a löketet mindehhez. Magányossá válsz, de mégis egy olyan közösségben érzed magad, amiben több van, mint az előbbiekben említettekben. Már ismered, tudod a magad erőit. Jó esetben irányítasz legalább egy elemet. Megtapasztalod, hogy képes vagy megérzésekre, előrelátásra, gondolati úton való közlésre. A szellemed által közvetített gondolatok térbe lehozására. A szellemed erejével egy másik térben való alkotásra. Tiszta csatorna kialakítására. Uralod az ösztöneid, az érzelmeid, a tested, lelked egészségét.

A NAP

Megkérdeztem már régebben magamtól, hogy miért a Nap az a szimbólum, melyet istenit a legtöbb ősi nép? Elterelő, vagyis inkább megismerő leckéket kaptam.
Aztán elkezdtem követni néhány nappal foglalkozó asztronómus jelzését. Aki hiteles volt, azt. Mélyebben vizsgáltam magamban.


Találtam olyan képeket és leírásokat, ami a föld mágneses pajzsát az Istenanya tulajdonságaihoz hasonlította. Védő, óvó pajzs ez. A Nap felől érkező löketek, geo magnetikus viharok, napszelek és proton beáramlások elleni működést hivatott szolgálni. De aztán begyorsult a mágneses pólusváltás. Az állandó nap löketek és az északi-déli mágneses tér felcserélődése elkezdte gyengíteni ezt a pajzsot.
Miért?

dd3eaece-e6c1-44ee-9b34-3234ac5c1496.jpeg


Talán azért, mert - amit hiszek - a földnek és az embernek megadatott egy másik térbe való emelkedés végre. A nap felöl jövő áramlások minden emberben más ellenhatást váltanak ki. Van akiben idegességet, haragot, kudarcot, ellenállást, zaklatott lelkiállapotot. Van akiben meg nagyobb megértést, nyugalmat, békét és a valódi szeretet megnyílását segítik. Aki az elején leírtakban részt vett és megismerte ÖnMAGját, az az utóbbi érzésekben van már. Elindult egy kozmikus úton. Egy más Emberré válás folyamaton. Szívét tisztán tartja és fogadja a napból jövő beáramlasokat.
Hogy hová visz ez az út?
Nem tudom. Még tapogatózom rajta. Ismerkedem én is. Néha visszaesem azokba a személyiség mintákba, amit felépítettem az idők folyamán, de már könnyen ki tudok helyezkedni belőle. Tudok találni más nézőpontot mindenhez, mert ez elengedhetetlen a változáshoz. Az Istenihez közelebb lenni keresésem hajt előre. Sokszor tévedek, vannak egészséges kételyeim magamban, de valahogy mindig úgy alakul, hogy olyan megerősítéseket kapok, ami bizonyossá teszi haladásom jó irányát.
A Föld nagyon fontos hely számunkra. Sokan adják szellemi munkájukat egy Új Föld valóságához. Ők már tudják, hogy menni akarnak. De nem a Marsra! Itt egy tanulmány ehhez, ami már 2015-ben elkészült:
https://www.livescience.com/51703-earth-magnetic-field-age.html

Jó, kitartó munkát kívánok ezekhez és erőt a beteljesítésükhöz!
Az Erő velünk van!

LEGYEN EGYENSÚLY!

Szólj hozzá

Változás Föld Istenanya Nagyboldogasszony Nap Szeretet Megvilágosodás Paradigma váltás Új minta Kozmikus ember