2021. feb 17.

Napi gondolat 21/2/17

írta: P.Gabriella
Napi gondolat 21/2/17

d12a311e-e6a5-4b3e-9353-f84e958a6228.png

...te kutatod az amazonokat...tőled tudom, hogy ők sem olyanok ám, amilyennek a hamis görög mondák lefestik. Ők pontosan azért éltek férfiaktól elzártan, hogy egy sejtjükben se váljanak férfiassá, ahogy az a mai világban sajnos normális lett.

Tehát, mi van, ha a legamazonibb viselkedés a lehető legnőiesebb? A lágy, simogató, anyai, kényeztető üzemmód?

...Ugyanakkor hihetetlen erő van benned, amitől, szerintem, sok pasi meg frászt kapott már...pontosan az a fajta “sejtelmes” női erő, amivel a legtöbb férfi semmit sem tud kezdeni... mert még ismeretlen számukra a “más-világ”.

...nekem működtetni, használni kell azt az ősi, ősanyai energiát, ami hasítatlan, tehát teljes volt, ez pedig a nemekre hasadt testben csak egy másik “testtel” közösen megy. Testen persze mi azt értjük, hogy egy másik fizikai lénnyel együtt. Ehhez az állapothoz nem simán egy férfi kell, hanem az a férfi, aki az én férfirészem rezgéseivel azonos. Ebből következik, hogy a te női részed az én rezgéseimmel egyezik. Az amazonok egy hasításra, egy erőszakkal megváltoztatott hekyzetre válaszoltak azzal, hogy elkülönültek, kényszerűségből, de nem volt mindig így!

Golenya Ágnes Éva - Hollywood, Metaszerelem részlet

Szólj hozzá

Istenanya Amazon Bölcsesség Golenyaágnes Kék tudat Ősmama Új minta