2020. okt 01.

Telihold 2020. október

írta: P.Gabriella
Telihold 2020. október

e25ef81f-b8c1-4a75-a9b2-679a05780dc7.jpeg

Ebben a hónapban kétszer is élvezhetjük a telihold hatását. Lesz részünk bőven a tágulás és összehúzódás erőiben. Aki kicsit érzékenyebb, az jól figyeljen oda erre, hogy magas szintre tudja emelni minden áldott nap a távozó, már nem kívánatos megnyilvánulásokat, gondolatokat, tetteket!
A mai és a 31-i telihold szerintem jól magába foglalja a befelé fordulást és az önmagunkkal való mélyenszántó és alapos foglalkozást. Ezen a szinten élhető meg a felsőbb elrendelés megélése is annak, amit hoz a hónap.
A hónap végén ünnepeljük azt az időszakot, amikor kapuk nyílnak a láthatatlan világba, a másvilágba. Minden ősi népnek megvolt ilyenkor az embere, aki a kaput nyitotta, csukta és az Ősökkel kapcsolatot teremtett. Az erre való felkészüléshez is kapjuk meg a lehetőséget. Nagyon örülök, hogy itt Kis hazánkban is megkapta illő nevét: ŐSÖK NAPJA.
A szép montázs, elsőként lépett elém. A csodaszarvasunkat látom benne, aki a Hold energiáit a Agancsa közé fogja. Agancsa a Tejutat jeleníti meg nekünk, ahová emelnünk kell minden erőnket.

...és csakis táncolva a holdfényben!

Légy sokat a természetben, gombázz, bogyózz, gyűjtögess tobozt, terméseket az ünnepléshez, sétálj, kirándulj, mozogj! Vezesd le a félelem és erőszak energiáit ekképpen!

Áldott munkát kívánok!

Szólj hozzá

Hold Változás Zene Tudatosság